Lihapiirakka saa uutta makua tomaatista, valkosipulista ja basilikasta.
– Pidän yksinkertaisesta, maukkaasta ruoasta, sellaisesta jossa maut erottuvat. Suosikkejani ovat kuha ja ahven, jota saa lähijärvestä mukavasti ympäri vuoden. Oman kasvimaan sato ja omien kanojen munat maistuvat hyviltä. Minulle on tärkeää, että tiedän, mistä ruoka tulee, Ulla-Maija kuvailee lempiruokiaan.
– Valmisruoat ovat hyvä apu arjessa, hän jatkaa. – Arkisin ruoka valmistuu nopeasti tutuilla ohjeilla, mutta viikonloppuisin olen kokeileva kotikokki. Tutkin uusia reseptejä ja käytän aikaa raaka-aineiden etsimiseen sekä ruoan laittamiseen ja kattauksen suunnitteluun.
Paras ruokailuhetki on Ulla-Maijasta kiireetön ja hyvässä, isossa ja ruokaa arvostavassa seurassa vietetty. Hyvät ruokakokemukset jäävät mieleen.
– Muistan edelleen kolmenkymmenen vuoden takaa, miltä tuoksui Tampereen Koskipuiston Rosson pizza, silloin harvinainen herkku.