Puna-, valko- ja roseeviini ovat vastuullisesti tuotettuja. Roseeta on saatavilla rajoitetusti. Myös tutut omistajakuohuviini ja -samppanja jatkavat valikoimissa.
Helsinkiläisen Frans & Amélie -ravintolan palvelupäällikkö ja viiniasiantuntija Sanna Kavonen arvioi uudet viinit ja vinkkaa, minkä kera ne sopivat.
- Samppanja: Nicolas Feuillatte Brut, Ranska. "Tyylikkään hedelmäinen ja hienostunut! Suosittelen tätä kevyille kala- ja äyriäisruoille, kuten siikatartarille."
- Kuohuviini: Barone Montalto Vino Spumante Brut, Italia."Maku on hedelmäinen, raikas ja kuiva. Kuohuviini sopii mainiosti aperitiiviksi, ruokaisten salaattien kanssa nautittavaksi tai terassille seurustelujuomaksi."
- Roseeviini: Banrock Station Shiraz Rosé, Australia."Rypäleelle ominaiset mausteisuus ja marjaisuus tulevat maussa esiin. Tätä voisi nauttia viilennettynä kesäterassilla tai bouillabaisse-kalakeiton kanssa."
- Valkoviini: Banrock Station Chardonnay, Australia."Trooppinen hedelmäisyys pääsee esiin, koska rypäleet ovat kasvaneet lämpimissä oloissa. Maussa on persikkaa, melonia ja sitruunaa. Kokeile kalan, vaalean lihan tai ruokaisan salaatin kaveriksi."
- Punaviini: Banrock Station Shiraz, Australia."Ihana tuoksu: marjainen ja mausteinen. Maussa tuntuu jopa pippurimaisuus, ja viinin tanniinit ovat miellyttävän pehmeät. Oiva valinta grillatun lihan kanssa."