Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Toukokuun 10 uutuustuotetta: keksijäätelöä ja kiukkukahvia kesäpöytään!

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä, valmistajat
Julkaistu: 16.5.2024
|
Muokattu: 16.5.2024
Uutuusjäätelöitä, -smoothiemakuja ja uutta maisteltavaa kahvihetkiin. Poimimme 10 kiinnostavaa tuotetta kauppojen kevään uutuustarjonnasta. Tuotteita on saatavilla valikoiduista S-marketeista ja Prismoista.

Reino & Aino -kahvit

Uusien Reino & Aino -kahvien pakkauksia koristavat klassikkotossuista tutut ruutukuosit, ja kahvit ovat mainioita viemisiä esimerkiksi mökkituliaiseksi. Sarjaan kuuluu viisi kahvia, joista voit valita omasi fiiliksen mukaan: Ainon Päiväkahvissa ja Reinon Sumpissa on lempeä, vaalea paahto. Ainon Kiukkukahvissa ja Reinon Mörköpaahdossa on tumma paahto. Reinon Erätuli on vaaleapaahtoinen pannukahvi. Kahvit tehdään luomu-Arabica-pavuista ja valmistetaan kenialaisessa African Coffee Roasters -paahtimossa. Kahvit ovat Rainforest Alliance -sertifioituja ja myynnissä vain S-ryhmän kaupoissa.

Löydät tuotteet S-kaupoista

Valio Sitruunakreemi

Valion Sitruunakreemi tuo raikasta sitruunan makua jälkiruokiin ja leivonnaisiin. Kreemi kestää paiston, joten sitä voi käyttää pullien ja piirakoiden täytteenä. Se sopii myös täytekakkuihin ja kääretorttuihin kermavaahdon ja hedelmien kanssa. Leivo kreemistä helppo sitruunakakku. Kreemi on laktoositon ja kananmunaton, ja se löytyy kaupan kylmähyllystä.

Ingman Soft -jäätelöt

Kaupan pakastealtaat täyttyvät tänäkin vuonna uutuusjäätelöistä. Aloita uutuuksien maistelu vaikka Ingmanin Soft-jätskeistä, jotka tuovat jäätelökioskeista tuttua pehmytjäätelöä tuuttimuotoon. Makuja on kaksi: Soft keksi & suklaa -maussa suklaajäätelöä ja keksinmakuista jäätelöä täydentävät kaakaokuorrutteiset keksipalat. Suklaarouhe & kinuski -maussa vaniljajäätelöä maustaa kinuskikastike, suklaapalat ja kaakaovohveli.

Löydät tuotteet S-kaupoista

Baba Tahinismoothie Vadelma & sitruuna

Suomalainen menestysresepti 2023 -kilpailusta tutuksi tulleet tahinismoothiet saavat uuden raikkaan muan: Vadelma & sitruuna. Smoothieperheen erikoisuus on tahini eli hienoksi murskattu seesaminsiementahna, joka tuo smoothieen kuitua, proteiinia ja pehmeää rasvaa. Smoothieen ei ole lisätty sokeria. Valmis smoothie on kätevä valinta aamu- tai välipalaksi.

Kotimaista-kirjolohisuikaleet

Moni kaipaa arkeen nopeita ja terveellisiä ruokia. Kalaruokapäivänä ostoskoriin kannattaa napata uusia, ruodottomia Kotimaista-kirjolohisuikaleita. Kalasuikaleita löytyy kolme vaihtoehtoa: miedosti suolattu, yrtti-valkosipulimaustettu tai hunajamarinoitu. Suikaleet kypsyvät nopeasti pannulla tai ne voi lisätä esimerkiksi kiusauksiin ja laatikoihin.

Löydät tuotteet S-kaupoista

Cottage Drops luomu

Kasvipohjaisten juustonkaltaisten valmisteiden valikoima kasvaa. Vegaanista, manteli- ja soijapapupohjaista Cottage Drops luomu -valmistetta voi käyttää raejuuston tapaan.

Fazer Jaffa Ässä -keksit

Fazerin Jaffa-keksit saavat uudeksi täytteekseen Ässä Mixin keltaiselta persikka-ananaskarkilta maistuvaa marmeladia. Muutoin keksi on tuttu klassikko pehmeällä leivospohjalla ja tummasuklaisella päällyksellä. Varaa paketti kaappiin yllätysvieraiden varalle.

Coop-koristerakeet

S-ryhmän uuden Coop-merkin värikkäät ja eri muotoiset koristerakeet tekevät jäätelöannosten sekä kakkujen, mokkapalojen ja muiden leivonnaisten koristelusta helppoa ja hauskaa. Teemajuhlien suunnittelijan kannattaa suunnata leivontahyllylle, josta löytyy koristerakeita konfettien, sydämien, jääkristallien, dinosaurusten ja kukkien muotoisina.

Löydät tuotteet S-kaupoista

Mattila Bros. Spicy chicken, lime rice & jalapeño aioli

Suomalainen menestysresepti 2023 -kilpailun voittanut Smokehouse-valmisruoka-ateriasarja saa jatkoa. Uusin tulokas Spicy chicken, lime rice & jalapeño aioli on annos pitkään savustettua kanaa ja limeriisiä. Annos viimeistellään jalapeno-aiolilla.

Johnny's-kastikkeet ja -majoneesit

Johnny's Barbeque buddies -kastikesarja tarjoaa klassisia ja tulisempia makuja kesän grillailuun ja street food -herkkuihin. Käteväkäyttöiset pullot tunnistaa kaupassa hauskasta kuvituksestaan. BBQ Original on grillauksen yleiskastike, jota voi käyttää marinadissa tai sivellä grilliruokaan valmistuksen loppuvaiheessa. Mausteisemman ruoan ystävälle sopii tulinen ja makea BBQ Sauce Hot n’ Sweet -grillauskastike. Original Burger Dressing on täyteläinen hampurilaiskastike. Mayo Jalapeño on jalapenolla maustettu majoneesi, joka sopii grilliruokien, pizzan tai tacojen maustajaksi.

Löydät tuotteet S-kaupoista

Tuotteita on saatavilla valikoiduista S-marketeista ja Prismoista. Katso lisää uutuuksia myös S-kaupoista.

Lue myös

Lisää aiheesta