Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vuoden ensimmäinen Yhteishyvä ilmestyy maaliskuussa

Teksti:
Yhteishyvän toimitus
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 24.1.2023
|
Muokattu: 25.1.2023
Yhteishyvä-lehti ilmestyy tänä vuonna neljä kertaa.

Vuoden ensimmäinen Yhteishyvä-lehti ilmestyy 15.3.2023 ja se jaetaan kaikille asiakasomistajatalouksille.

Kaikki vuoden 2023 ilmestysmispäivät ovat

  • 15.3.2023
  • 15.5.2023
  • 15.8.2023
  • 15.11.2023.

Yhteishyvä-lehti on ajatuksia avartava lukupaketti ajankohtaisia aiheita, tunteikkaita tarinoita, hyödyllisiä vinkkejä vastuullisempaan arkeen ja elämään. Yhteishyvä-lehti on myös ajankohtaista ruokaa ja oivaltavia reseptejä.

Yhteishyvä ilmestyy jatkossa neljä kertaa vuodessa entistä tuhdimpana lukupakettina. Suomalaisten median käytön muuttuessa yhä digipainotteisemmaksi Yhteishyväkin elää ajassa mukana. Kehitämme Yhteishyvä-mediaa ja digisisältöjä, jotta voimme tarjota monipuolisesti sisältöjä niitä eri tavoin kuluttaville lukijoille.

Viimeinen Sesonki-liite jaettiin koteihin joulukuussa 2022 ja jatkossa reseptit löytyvät Yhteishyvä-lehden sivuilta ja tuttuun tapaan Yhteishyva.fi:stä.

Maaliskuisen lehden resepteillä katat pöydän pääsiäiseen ja kevääseen sopivilla aterioilla, hurmaavilla makeilla ja suolaisilla leivonnaisilla sekä näppärillä arkiruoilla. Yhteishyvä.fi:ssä julkaistaan jatkuvasti uusia reseptejä, joista voit valita itsellesi sopivimmat.

Vuoden ensimmäisessä numerossa käsitellään myös tärkeitä yläasteikäisten tunnetaitoja sekä paljon puhuttanutta apteekkiuudistusta, opitaan miten silkistä valmistettuja vaatteita huolletaan, luetaan miten solubiologialla voisi vaikuttaa ruokakriisiin, mitä avioerossa tapahtuu taloudelle, sekä paljon muuta. Kovasti odotetussa maakuntasukkasarjassa neulotaan kauniit Pohjanmaa-teemaiset kirjoneulesukat.

Tutustu Yhteishyvä.fi:n arjen vinkkeihin, resepteihin ja muihin inspiroiviin sisältöihin, kuten neuleohjeisiin ja tarinoihin ihmisistä ja elämästä.