Kokeilisitko näitä? Biscoff tekee jouluherkuista vastustamattoman hyviä

Jouluinen jälkiruoka on mutkatonta tehdä Biscoffia käyttäen. Keksitahnalla saa leivonnaisiin paahteista karamellin makua todella helposti.

Teksti: Tuuli Kanerva
10.11.2025 | Päivitetty 12.11.2025

Suussasulava juustokakku

Jouluna 2024 ihastuttanut vegaaninen Biscoff-juustokakku maistuu tänäkin vuonna. Helppo vatkattava täyte hyytyy muutamassa tunnissa. Ihana karamellimainen keksi maistuu sekä pohjassa, täytteessä että kuorrutuksessa.

Olisiko tämä joulun hittijälkiruoka?

Tätä tiramisuohjetta on pakko kokeilla. Vain viisi ainesosaa, 15 minuuttia aktiivista työaikaa, ja koristelu kaakaojauheella juuri ennen tarjoilua. Kanelinen ja kinuskinen Biscoff-levite tekee mausta vastustamattoman hyvän.

Trendikäs taatelikakku

Keksilevite, kahvi, taatelit ja piparkakkumauste muodostavat tummanpuhuvan ja täyteläisen joulukakun. Mehevä vegaaninen taatelikakku saa mielellään maustua pari päivää, kunnes se nostetaan tarjolle ja koristellaan mikrossa pehmitetyllä Biscoffilla.

Kahden maun kotijäätelö

Tämän vuoden trendimaku kirsikka maistuu jäätelössä yhdessä makean keksilevitteen kanssa. Tämä jäätelö sopii monelle, sillä ohje on vegaaninen. Tee jäätelö hyvissä ajoin pakastimeen ja tarjoa pikkujouluissa tai joulun jälkiruokana.

Muut joulun leivonta- ja jälkiruokareseptit