Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hillevi Syväniemi ja joulukuussa synttäreitään viettävät Mikki, Minni ja Benny. Lapset esittelevät joululahjaksi saatuja lempilelujaan.

Rovaniemeläisperheessä joulukuu on yhtä juhlaa – muhkea bonussaldo kattaa triplasynttäreiden lahjaostokset

Teksti:
Maria Paldanius
Kuvat:
Jouni Porsanger
Julkaistu: 8.12.2020
|
Muokattu: 14.1.2021
Rovaniemeläisen Hillevi Syväniemen perheessä joulukuu on varsinainen juhlakuukausi. Viime vuonna lahjat hankittiin taloremontista kertyneillä Bonuksilla.

Lapsena rovaniemeläinen Hillevi Syväniemi ihmetteli, miksi mummi sai jouluisin vain yhden lahjan. Eikö hänelle kuuluisi kaksi lahjaa, onhan jouluaatto myös mummin syntymäpäivä? Asia jäi vaivaamaan niin, että kasvettuaan aikuiseksi ja perustettuaan oman perheen Syväniemi päätti toimia toisin.

”Uusioperheemme neljästä lapsesta kolme on syntynyt joulukuussa. Silti synttäri- ja joululahjat ostetaan kaikille erikseen. Se on reilua siksikin, että vanhin lapsistamme on syntynyt elokuussa, ja hän saa joka tapauksessa lahjat kahdesti vuodessa”, Syväniemi perustelee.

”Ja kun synttärit ja joulu ovat lähellä toisiaan, saa myös kerralla enemmän lahjoja”, 8-vuotias Minni lisää.

”Kun synttärit ja joulu ovat lähellä toisiaan, saa kerralla enemmän lahjoja.”

Vuonna 2019 yhdistetty syntymäpäivä-joulusesonki järjestyi rovaniemeläisperheessä yli odotusten: Bonuksia oli kertynyt liki 1000 euron edestä, mikä riitti kattamaan syntymäpäivä- ja joululahjojen lisäksi joulun ruoatkin. Muhkean bonussaldon takana olivat paitsi perinteiset ruokaostokset ja tankkaukset ABC:lla, myös yksi yllättävämpi tapahtuma.

”Olimme puolivitsillä puhuneet talon ostosta. Sykyllä 2018 siitä tulikin totta. Ostimme isovanhempieni rakennuttaman omakotitalon, joka vaati remonttia. Remppatarvikkeet ostettiin Kodin Terrasta ja lämmitysöljyt Osuuskauppa Arinalta. Molemmista kertyi paljon Bonuksia”, Syväniemi kertaa.

Tänäkin vuonna kertyneet Bonukset käytetään tuplajuhlasesongin lahjaostoksiin. Ensin on vuorossa kahden nuorimman, 2-vuotiaan Bennyn ja 4-vuotiaan Mikin yhdistetty syntymäpäiväjuhla, ja sitten Minnin kaverisynttärit. Samoihin aikoihin alkavat jouluvalmistelut.

Toivelistat on laadittu hyvissä ajoin valmiiksi. Benny ja Mikki toivovat sotaukkoja ja Toy Story -leluja, Minni Littlest Pet Shopeja tarvikkeineen ja 12-vuotias Jami lähinnä rahaa tulevaisuuden hankintoja varten.

”Joulukuussa stressitaso on huipussaan. Sitä helpottaa vähän se, että pienten synttärit yhdistetään, eikä heillä vielä käy paljon vieraita. Saa nähdä, miten kauan tämä saa jatkua näin”, Syväniemi naurahtaa.

Kerää Bonusta!

  • Bonus kertyy koko perheen ostoista. Bonustaulukko kertoo, kuinka paljon saat Bonusta. Täyden viiden prosentin Bonuksen saat 900 euron kuukausiostoilla.
  • S-ryhmä palkitsi jäseniään vuonna 2019 yhteensä yli 400 miljoonalla eurolla. Asiakasomistajat saivat rahallista etua omalle tililleen keskimäärin 165 euroa.

Lue lisää: s-kanava.fi

Lue lisää bonustarinoita