Kakkutilaus oli haastava, mutta Mona Tähtinen otti sen innokkaasti vastaan. Kakun tuli olla yhtä aikaa ristiäiskakku ja hääkakku. Sen piti olla väritykseltään vaaleanpunainen ja muodoltaan vaahtokarkkimainen.
Tähtinen lähti aluksi etsimään inspiraatiota kukkakaupasta. Sieltä hän löysi vaaleanpunaisen ja roosan sävyisiä ruusuja sekä valkoista harsokukkaa. Illalla kotona, kun Mona oli saanut lapsensa nukkumaan, hän alkoi miettiä, millaisen kakun koristeista saisi. Pian hän piirsi mallin: kaksikerroksisen juhlakakun.
Yön aikana kakku syntyi, ja sen nimeksi tuli Two in One. Kaksi yhdessä.
Kakku sai ylleen vaaleanpunaisen kuorrutteen ja sen päälle vielä valko-suklaakuorrutteen. Kukkia kakkuun tuli kymmeniä. Ne kiersivät kahdessa kerroksessa. Toisella puolella kakkua oli hääparin nimikirjaimet suklaasydämissä ja toisella puolella kaksosten nimikirjaimet.
"Kakuissa tarinallisuus on minulle todella tärkeää. Siksi nimeän jokaisen kakkuni. Luon myös kakkuihin loputtomasti katseltavaa. Toivon, että juhlissa kakku herättää keskustelua ja kiinnostusta."
Vaikka Tähtisen kakut ovat uniikkeja taideteoksia, tärkeintä on maku. Mona tekee kakkuihinsa kaiken itse. Hän valmistaa hillot marjoista ja hedelmistä ja täytteen usein marenki-voikreemistä.
Perinteiset kakut eivät Tähtistä kiinnosta. Ne ovat jo "niin nähtyjä".
"Monet leipovat aina samanlaisia kakkuja. Minä haluan mieluummin erottua joukosta."