Herkullisten kalaruokien valmistaminen on nyt myös todella vaivatonta. Lohijauhelihassa ja -pihveissä yhdistyvät kalan terveellisyys ja tuttujen, koko perheelle maistuvien arkiruokien helppous.
Lohijauheliha sopii ruoanvalmistuksessa käytännössä kaikkeen jauhelihan sijaan ja tarjoaa kokemattomallekin kokkaajalle todella helpon ja nopean keinon valmistaa herkullisen ja hieman terveellisemmän aterian. Herkullisen maun lisäksi kalassa on muun muassa paljon terveyttä edistäviä omega-rasvahappoja, D-vitamiinia ja proteiinia.
Lisäksi punaisen lihan korvaaminen kalalla pienentää ruokavalion ruoan tuotannosta aiheutuvia ympäristöpäästöjä. Lohen hiilijalanjälki on keskimäärin alle kolmasosa naudanlihan hiilijalanjäljestä, joten oman ruokavaliosi ravitsemuksellisen laadun ja maun lisäksi parannat myös maailmaa!
Nappaa tästä haaviisi helpot ja terveelliset kalareseptit, jotka hellivät sekä makuhermoja että luontoa!