Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Harmony-kerroksessa on panostettu aikuisten luksukseen niin vuodevaatteissa kuin kylpyhuonetuotteissa. Väritys on rauhallinen ja hyvään uneen tähtäävä.

Kerros vain aikuisille, virtaa työmatkalaiselle – tältä näyttää Suomen suurin hotelli

Teksti:
Katri Riihivaara
Kuvat:
Aki Rask, Sanna Wallenius
Julkaistu: 8.3.2019
|
Muokattu: 31.8.2020
Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä, viihdekeskus Flamingon yhteydessä sijaitseva Break Sokos Hotel Flamingo tarjoaa iloa, virtaa ja harmoniaa.

Suomen suurin hotelli sijaitsee nyt Vantaalla. Break Sokos Hotel Flamingon laajennusosa valmistui helmikuussa 2019. Hotellissa on 541 huonetta, mikä on lähes tuplasti enemmän kuin aiemmin.

Uuteen hotellisiipeen on rakentunut huoneita kolmella eri teemalla. Ylin, seitsemäs kerros on varattu pelkästään aikuisille.

”Harmony-huonekerroksessa saa viettää omaa, rauhallista aikaa. Lempein värein sisustetut huoneet sopivat niin liikematkailijoille, kaveruksille kuin aikuisten aikaa kaipaaville vanhemmille”, kertoo hotellinjohtaja Päivi Holappa.

Muut laajennusosan huoneteemat ovat Joy ja Flow – ne sopivat iloiseen yhdessäoloon tai virtaa ja inspiraatiota kaipaaville.

”Majoitukselta toivotaan nykyään entistä enemmän yksilöllisyyttä ja persoonallisuutta. Flamingon viihdekeskus tarjoaa elämyksiä kaikenlaisille matkailijoille, ja nyt pystymme vastaamaan myös hotellina entistä paremmin erilaisten asiakkaiden tarpeisiin.”

Bongaa lentokoneita

Hotelli palvelee niin ulkomaalaisia kuin kotimaisia turisteja sekä liikematkustajia. Lisäksi Flamingon viihdekeskus houkuttelee paikalle paljon pääkaupunkiseutulaisia minilomalaisia, joista osa jää myös yöksi.

”Laajennukselle oli tilausta, sillä Helsinki-Vantaan lentoaseman matkustajamäärät ovat olleet kasvussa samaan aikaan, kun Vantaan alue kasvaa”, Holappa kertoo.

Lentomatkustajille hotellilla on oma kuljetuspalvelu, joka on asiakkaille ilmainen.

Lentokentän läheisyys antaa vierailijoille mahdollisuuden myös lentokoneiden bongailuun. Vastaanotosta voi lainata kiikareita, joilla voi tiirailla lähteviä ja palaavia lentoja kerrosaulojen seinän kokoisista ikkunoista.

Break Sokos Hotel Flamingo

  • Suomen suurin hotelli sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman välittömässä läheisyydessä.
  • Hotellissa on 541 huonetta.
  • Hotellin kanssa saman katon alla on muun muassa kylpylä, elokuvateatteri, keilahalli, kauppoja ja useita ravintoloita.
  • Hotelli vastaa kasvavan matkustajamäärän tarpeisiin: Helsinki-Vantaan lentoasemalla rikottiin vuonna 2018 ensimmäistä kertaa 20 miljoonan matkustajan raja*.

***Lähde: Finavia

Lue myös

Lisää aiheesta