Hemmottele itseä ja läheisiä ranskalaisella ruoalla. Kolmen ruokalajin menu valmistuu näppärästi, sillä voit valmistella alkuruoan ja jälkiruoan sillä aikaa, kun pääruoka ja lisuke kypsyvät uunissa.
Viikonloppu
Kokkaa herkullista ruokaa ranskalaiseen tyyliin. Alkupalaksi maistuu näyttävä mutta helppo leikkeletarjotin ja pääruokana nautitaan mehevää kanapataa. Menun päättää suklaamousse, joka on ranskalaisten jälkiruokien rakastettu klassikko.
Hemmottele itseä ja läheisiä ranskalaisella ruoalla. Kolmen ruokalajin menu valmistuu näppärästi, sillä voit valmistella alkuruoan ja jälkiruoan sillä aikaa, kun pääruoka ja lisuke kypsyvät uunissa.
Hieman haastavasta nimestään huolimatta charcuterie eli leikkeletarjotin on mitä helpoin alkupala. Kokoa alkupalalautanen leikkeleistä, juustoista, hedelmistä ja kekseistä. Näyttävä ja runsas lopputulos syntyy, kun asettelet ainekset tarjottimelle tiiviisti.
Viikonloppu
Pekonilla ja sienillä mehevöitetty ranskalainen broileripata on täydellinen viikonloppuruoka. Ruskista ainekset pannulla, lado pataan ja hauduta punaviinipohjaisessa liemessä ihanan mureaksi.
Padan lisukkeeksi sopii halkaistut uuniperunat, jotka voidellaan valkosipulilla ja rosmariinilla maustetulla voilla.
Viikonloppu
Edullinen ruoka
Tummasta suklaasta tehty suklaamousse on täydellinen ranskalaisen illallisen päätös. Jos ruokapöydässä istuu vain aikuisia, lorauta ilmavan moussen joukkoon halutessasi myös tilkka konjakkia. Se antaa mousseen herkullisen aromin.
Klassikot