Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

10 minuutin kanapullakeitto

timer-icon10 min
Fork and knife
4 Annosta
Tämä helppo ja nopea broileripyörykkäkeitto valmistuu vajaassa vartissa. Mausta keitto pippurikermalla ja tuoreella basilikalla.

Ainekset

4 kpl
Kotimaista-perunaa
6 dl
vettä
250 g
(1 ps) Kotimaista-vihannessekoitusta (pakaste)
350 g
(1 ps) Kotimaista-broileripyöryköitä
2 1/2 dl
(1 prk) Kotimaista-pippurikermaa
1 kpl
ruukku Kotimaista-basilikaa silputtuna
suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja kuutioi perunat. Keitä perunoita vedessä 5 minuuttia. Lisää vihannessekoitus ja pyörykät.

4 kpl
Kotimaista-perunaa
6 dl
vettä
250 g
(1 ps) Kotimaista-vihannessekoitusta (pakaste)
350 g
(1 ps) Kotimaista-broileripyöryköitä
2

Keitä 3 minuuttia. Lisää kerma, basilika sekä ripaus suolaa. Kiehauta.

2 1/2 dl
(1 prk) Kotimaista-pippurikermaa
1 kpl
ruukku Kotimaista-basilikaa silputtuna
suolaa

Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.

Miltä maistui?(3 arviota)
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 26.9.2019
|
Muokattu: 18.11.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

312

1303

14,5 g

7,0 g

25,0 g

5,5 g

3,0 g

17,0 g

1,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli