10 minuutin kanapullakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

10 minuutin kanapullakeitto

Kokkaa Kotimaista: 10 minuutin kanapullakeitto
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Tämä helppo ja nopea broileripyörykkäkeitto valmistuu vajaassa vartissa. Mausta keitto pippurikermalla ja tuoreella basilikalla.
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Kotimaista-perunaa
6 dl
vettä
250 g
(1 ps) Kotimaista-vihannessekoitusta (pakaste)
350 g
(1 ps) Kotimaista-broileripyöryköitä
2 1/2 dl
(1 prk) Kotimaista-pippurikermaa
1
ruukku Kotimaista-basilikaa silputtuna

Voit valmistaa keiton Kotimaista-sarjan tuotteilla. Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.

Näin teet

1

Kuori ja kuutioi perunat. Keitä perunoita 5 minuuttia. Lisää vihannessekoitus ja pyörykät.

2

Keitä 3 minuuttia. Lisää kerma, basilika sekä ripaus suolaa. Kiehauta.

Resepti
Sanna Autio
Kuvat
Ninna Lindström
Julkaistu: 26.9.2019
Muokattu: 14.1.2020

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj1553 6211
Energiaa kcal371 1484
Rasvaa23.8 g95.0 g
Tyydyttynyttä rasvaa12.3 g49.0 g
Hiilihydraatteja23.8 g95.0 g
Sokereita5.3 g21.0 g
Kuituja2.5 g10.0 g
Proteiinia15.0 g60.0 g
Suolaa1.4 g5.5 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • ruukku Kotimaista-basilikaa silputtuna

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj1553 6211
Energiaa kcal371 1484
Rasvaa23.8 g95.0 g
Tyydyttynyttä rasvaa12.3 g49.0 g
Hiilihydraatteja23.8 g95.0 g
Sokereita5.3 g21.0 g
Kuituja2.5 g10.0 g
Proteiinia15.0 g60.0 g
Suolaa1.4 g5.5 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • ruukku Kotimaista-basilikaa silputtuna

Resepti
Sanna Autio
Kuvat
Ninna Lindström

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.