10 minuutin kanapullakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kokkaa Kotimaista: 10 minuutin kanapullakeitto

10 minuutin kanapullakeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tämä helppo ja nopea broileripyörykkäkeitto valmistuu vajaassa vartissa. Mausta keitto pippurikermalla ja tuoreella basilikalla.

Ainekset

4 kpl
Kotimaista-perunaa
6 dl
vettä
250 g
(1 ps) Kotimaista-vihannessekoitusta (pakaste)
350 g
(1 ps) Kotimaista-broileripyöryköitä
2 1/2 dl
(1 prk) Kotimaista-pippurikermaa
1
ruukku Kotimaista-basilikaa silputtuna
suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja kuutioi perunat. Keitä perunoita vedessä 5 minuuttia. Lisää vihannessekoitus ja pyörykät.

4 kpl
Kotimaista-perunaa
6 dl
vettä
250 g
(1 ps) Kotimaista-vihannessekoitusta (pakaste)
350 g
(1 ps) Kotimaista-broileripyöryköitä
2

Keitä 3 minuuttia. Lisää kerma, basilika sekä ripaus suolaa. Kiehauta.

2 1/2 dl
(1 prk) Kotimaista-pippurikermaa
1
ruukku Kotimaista-basilikaa silputtuna
suolaa

Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 26.9.2019
Muokattu: 15.4.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1553

371

23,8 g

12,3 g

23,8 g

5,3 g

2,5 g

15,0 g

1,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

ruukku Kotimaista-basilikaa silputtuna,

suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli