10 minuutin kanapullakeitto
10 min
4 Annosta
Tämä helppo ja nopea broileripyörykkäkeitto valmistuu vajaassa vartissa. Mausta keitto pippurikermalla ja tuoreella basilikalla.
Ainekset
Valmistus
1
Kuori ja kuutioi perunat. Keitä perunoita vedessä 5 minuuttia. Lisää vihannessekoitus ja pyörykät.
4 kpl
Kotimaista-perunaa
6 dl
vettä
250 g
(1 ps) Kotimaista-vihannessekoitusta (pakaste)
350 g
(1 ps) Kotimaista-broileripyöryköitä
2
Keitä 3 minuuttia. Lisää kerma, basilika sekä ripaus suolaa. Kiehauta.
2 1/2 dl
(1 prk) Kotimaista-pippurikermaa
1 kpl
ruukku Kotimaista-basilikaa silputtuna
suolaa
Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.
Lisää aiheesta
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 26.9.2019
|Muokattu: 18.11.2024
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
312
1303
14,5 g
7,0 g
25,0 g
5,5 g
3,0 g
17,0 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli