Aasialainen lohivokki | Wokit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Aasialainen lohivokki

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Lohifileetä
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Sitruunapippuria
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Porkkanaa
200 g
Vihreitä papuja
1 rkl
Öljyä
2 rkl
Makeaa soijakastiketta
1/2 tl
Jauhettua inkivääriä
200 g
Munanuudeleita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Leikkaa lohifileestä ohuita viipaleita. Paista ne pikaisesti pannulla. Mausta suolalla ja sitruunapippurilla. Nosta ne sen jälkeen syrjään. Leikkaa sipuli viipaleiksi ja porkkanat vinoiksi paloiksi. Vokkaa öljyssä sipulia, porkkanapaloja ja pakastepapuja, kunnes pavuista on kaikki neste haihtunut. Keitä munanuudelit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaisesti. Lisää pannulle soijakastike ja jauhettu inkivääri sekä huuhdellut ja valutetut nuudelit. Sekoita ainekset nostellen sekaisin. Annostele lautasille vokattuja nuudeleita ja kasviksia sekä paistettuja lohiviipaleita.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 15.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.