Aasialaiset kalanyytit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Aasialaiset kalanyytit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Kirjolohta
1/2 dl
Limetin- tai sitruunanmehua
2 tl
Inkivääriä raastettuna
1 kpl
Sipuli
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele sipuli. Kuumenna hieman öljyä pannulla ja kuullota sipulisilppu kevyesti. Leikkaa kala neljään palaan. Leikkaa leivinpaperista neljä reilunkokoista palaa. Nosta kalapalat paperien päälle. Mausta kalat suolalla, pippurilla ja inkivääriraasteella. Päällystä kalapalat sipulisilpulla ja juustoraasteella. Sulje paketit rutistamalla paperit nyytiksi. Kypsennä 200 asteessa 25 minuuttia

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 15.12.2004
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.