Aasialaiset kalanyytit

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gkirjolohta
1/2 dllimetin- tai sitruunanmehua
2 tlinkivääriä raastettuna
1 kplsipuli
1 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria
2 dljuustoraastetta

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja paloittele sipuli. Kuumenna hieman öljyä pannulla ja kuullota sipulisilppu kevyesti. Leikkaa kala neljään palaan. Leikkaa leivinpaperista neljä reilunkokoista palaa. Nosta kalapalat paperien päälle. Mausta kalat suolalla, pippurilla ja inkivääriraasteella. Päällystä kalapalat sipulisilpulla ja juustoraasteella. Sulje paketit rutistamalla paperit nyytiksi. Kypsennä 200 asteessa 25 minuuttia

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025