Aasialaiset kalanyytit - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Aasialaiset kalanyytit

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Kirjolohta
1/2 dl
Limetin- tai sitruunanmehua
2 tl
Inkivääriä raastettuna
1 kpl
Sipuli
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
2 dl
Juustoraastetta

Näin teet

1

Kuori ja paloittele sipuli. Kuumenna hieman öljyä pannulla ja kuullota sipulisilppu kevyesti. Leikkaa kala neljään palaan. Leikkaa leivinpaperista neljä reilunkokoista palaa. Nosta kalapalat paperien päälle. Mausta kalat suolalla, pippurilla ja inkivääriraasteella. Päällystä kalapalat sipulisilpulla ja juustoraasteella. Sulje paketit rutistamalla paperit nyytiksi. Kypsennä 200 asteessa 25 minuuttia

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 15.12.2004
Muokattu: 23.10.2019