Aasialaiset kalanyytit

Nappaa talteen!
| 500 g | kirjolohta |
| 1/2 dl | limetin- tai sitruunanmehua |
| 2 tl | inkivääriä raastettuna |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 tl | suolaa |
| 1/4 tl | mustapippuria |
| 2 dl | juustoraastetta |
- 1.
Kuori ja paloittele sipuli. Kuumenna hieman öljyä pannulla ja kuullota sipulisilppu kevyesti. Leikkaa kala neljään palaan. Leikkaa leivinpaperista neljä reilunkokoista palaa. Nosta kalapalat paperien päälle. Mausta kalat suolalla, pippurilla ja inkivääriraasteella. Päällystä kalapalat sipulisilpulla ja juustoraasteella. Sulje paketit rutistamalla paperit nyytiksi. Kypsennä 200 asteessa 25 minuuttia
Aasialaiset kalanyytit
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | kirjolohta |
| 1/2 dl | limetin- tai sitruunanmehua |
| 2 tl | inkivääriä raastettuna |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 tl | suolaa |
| 1/4 tl | mustapippuria |
| 2 dl | juustoraastetta |
Valmistus
- 1
Kuori ja paloittele sipuli. Kuumenna hieman öljyä pannulla ja kuullota sipulisilppu kevyesti. Leikkaa kala neljään palaan. Leikkaa leivinpaperista neljä reilunkokoista palaa. Nosta kalapalat paperien päälle. Mausta kalat suolalla, pippurilla ja inkivääriraasteella. Päällystä kalapalat sipulisilpulla ja juustoraasteella. Sulje paketit rutistamalla paperit nyytiksi. Kypsennä 200 asteessa 25 minuuttia
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












