Äidin kirsikkapaistos

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa

Vuokaan

1 rklvoita tai leivontamagariinia
1 lperattuja kirsikoita
1 - 2 dlhillosokeria

Päälle

2 kplmunaa
1 dlsokeria
1/2 dlvehnäjauhoja
1/2 tlleivinjauhetta
1/2 dlmantelijauhelmaa
(mantelilastuja päälle)

Valmistus

  1. 1

    Voitele laakea uunivuoka. Kuumenna uuni 175 asteeseen.Huuhdo ja perkaa kirsikat kivettömiksi. Levitä ne vuokaan ja ripottele päälle maun mukaan hillosokeria.Laita vuoka uuniin siksi aikaa, kun vatkaat taikinan.Vaahdota munat. Lisää sokeri ja vatkaa, kunnes vaahto on jäykkää. Sekoita joukkoon jauhojen, mantelijauhelman ja leivinjauheen seos.Kaada taikina kirsikoiden päälle ja jatka kypsennystä vielä 15 minuuttia.Tarjoa haaleana kylmän vaniljavaahdon kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025