Äidin kirsikkapaistos | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Äidin kirsikkapaistos

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

vuokaan

1 rkl
Voita tai leivontamagariinia
1 l
Perattuja kirsikoita
1 - 2 dl
Hillosokeria

päälle

2 kpl
Munaa
1 dl
Sokeria
1/2 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Leivinjauhetta
1/2 dl
Mantelijauhelmaa
(mantelilastuja päälle)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Voitele laakea uunivuoka. Kuumenna uuni 175 asteeseen.Huuhdo ja perkaa kirsikat kivettömiksi. Levitä ne vuokaan ja ripottele päälle maun mukaan hillosokeria.Laita vuoka uuniin siksi aikaa, kun vatkaat taikinan.Vaahdota munat. Lisää sokeri ja vatkaa, kunnes vaahto on jäykkää. Sekoita joukkoon jauhojen, mantelijauhelman ja leivinjauheen seos.Kaada taikina kirsikoiden päälle ja jatka kypsennystä vielä 15 minuuttia.Tarjoa haaleana kylmän vaniljavaahdon kanssa.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 22.2.2007
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.