Alkukesän keitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Alkukesän keitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Perunaa (mieluiten varhaisperunaa)
500 g
Porkkanaa
1 l
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
1 kpl
(200 g) pakasteherneitä
1 kpl
(200g) pakastepinaattia
10 kpl
Retiisiä
3 dl
Kevytmaitoa
2 dl
Ruokakermaa
1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Silputtua ruohosipulia
2 rkl
Silputtua persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese, kuori ja pilko perunat ja porkkanat. Kiehauta vesi kattilassa ja lisää liemikuutiot ja paloitellut kasvikset. Keitä noin 15 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää herneet, pinaatti ja pestyt ja viipaloidut retiisit. Keitä muutama minuutti. Lisää lopuksi maito, kerma ja suola. Kuumenna ja mausta tuoreyrteillä.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.4.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.