Ananas-kaneliviinerit - Yhteishyvä

Ananas-kaneliviinerit

???
Kappaleita
8
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Yksinkertaiset, mutta herkulliset viinerit syntyvät lehtitaikinasta, ananasviipaleista ja vaniljarahkasta. Ripottele lämpimien viinereiden päälle kanelisokeria.
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Lehtitaikinalevyä
1 kpl
Ananasviipaleita omassa liemessä (560/340 g)
1 kpl
Vaniljarahkaa (250g)
2 tl
Kanelisokeria

Näin teet

1

Nosta taikinalevyt sulamaan hyvissä ajoin. Valuta ananaksista liemi ja säilytä muuta käyttöä varten. Leikkaa taikinalevyt kahteen palaan ja nosta levyt leivinpaperoidulle uunipellille. Pistele keskeltä muutamalla haarukkapistolla, jotta ne eivät kohoa keskeltä ja kypsyvät helpommin. Jaa vaniljarahka levyjen keskelle. Nosta jokaisen levyn päälle yksi ananasrengas. Paista viinereitä 225-asteisen uunin keksitasolla noin 15 minuuttia. Ripottele lämpimien viinereiden päälle kanelisokeria.

Resepti
Katri Schöder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.4.2010
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa