Ananas-kaneliviinerit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Ananas-kaneliviinerit

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta
Yksinkertaiset, mutta herkulliset viinerit syntyvät lehtitaikinasta, ananasviipaleista ja vaniljarahkasta. Ripottele lämpimien viinereiden päälle kanelisokeria.

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Lehtitaikinalevyä
1 kpl
Ananasviipaleita omassa liemessä (560/340 g)
1 kpl
Vaniljarahkaa (250g)
2 tl
Kanelisokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nosta taikinalevyt sulamaan hyvissä ajoin. Valuta ananaksista liemi ja säilytä muuta käyttöä varten. Leikkaa taikinalevyt kahteen palaan ja nosta levyt leivinpaperoidulle uunipellille. Pistele keskeltä muutamalla haarukkapistolla, jotta ne eivät kohoa keskeltä ja kypsyvät helpommin. Jaa vaniljarahka levyjen keskelle. Nosta jokaisen levyn päälle yksi ananasrengas. Paista viinereitä 225-asteisen uunin keksitasolla noin 15 minuuttia. Ripottele lämpimien viinereiden päälle kanelisokeria.

Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.4.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.