Ananas-kaneliviinerit
15 min

Nappaa talteen!
Yksinkertaiset, mutta herkulliset viinerit syntyvät lehtitaikinasta, ananasviipaleista ja vaniljarahkasta. Ripottele lämpimien viinereiden päälle kanelisokeria.
| 4 kpl | lehtitaikinalevyä |
| 1 kpl | ananasviipaleita omassa liemessä (560/340 g) |
| 1 kpl | vaniljarahkaa (250g) |
| 2 tl | kanelisokeria |
- 1.
Nosta taikinalevyt sulamaan hyvissä ajoin. Valuta ananaksista liemi ja säilytä muuta käyttöä varten. Leikkaa taikinalevyt kahteen palaan ja nosta levyt leivinpaperoidulle uunipellille. Pistele keskeltä muutamalla haarukkapistolla, jotta ne eivät kohoa keskeltä ja kypsyvät helpommin. Jaa vaniljarahka levyjen keskelle. Nosta jokaisen levyn päälle yksi ananasrengas. Paista viinereitä 225-asteisen uunin keksitasolla noin 15 minuuttia. Ripottele lämpimien viinereiden päälle kanelisokeria.
Ananas-kaneliviinerit
Yksinkertaiset, mutta herkulliset viinerit syntyvät lehtitaikinasta, ananasviipaleista ja vaniljarahkasta. Ripottele lämpimien viinereiden päälle kanelisokeria.
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | lehtitaikinalevyä |
| 1 kpl | ananasviipaleita omassa liemessä (560/340 g) |
| 1 kpl | vaniljarahkaa (250g) |
| 2 tl | kanelisokeria |
Valmistus
- 1
Nosta taikinalevyt sulamaan hyvissä ajoin. Valuta ananaksista liemi ja säilytä muuta käyttöä varten. Leikkaa taikinalevyt kahteen palaan ja nosta levyt leivinpaperoidulle uunipellille. Pistele keskeltä muutamalla haarukkapistolla, jotta ne eivät kohoa keskeltä ja kypsyvät helpommin. Jaa vaniljarahka levyjen keskelle. Nosta jokaisen levyn päälle yksi ananasrengas. Paista viinereitä 225-asteisen uunin keksitasolla noin 15 minuuttia. Ripottele lämpimien viinereiden päälle kanelisokeria.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





