Sulata taikinalevyt. Aseta kolme levyä vierekkäin, hieman päällekkäin. Aseta neljäs vaakasuoraan rivistön alaosaan. Painele taikinalevyt hyvin yhteen neliöksi ja kauli kevyesti suuremmaksi levyksi. Pyöristä veitsellä kulmia.
Valuta ananasviipaleet. Kuumenna voi ja sokeri valurautapannulla kunnes sokeri alkaa karamellisoitua. Ota pannu jäähtymään.
Lisää pannulle ananasviipaleet ja mausta pestyn limetin raastetulla kuorella.
Nosta taikina pannun päälle kaulimen avulla. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä. Kumoa piiras tarjoilulautaselle.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
164
684
10,3 g
6,5 g
17,8 g
17,8 g
0,3 g
0,3 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Lehtitaikinalevyä,
Limetin kuori.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli