Sulata taikinalevyt. Aseta kolme levyä vierekkäin, hieman päällekkäin. Aseta neljäs vaakasuoraan rivistön alaosaan. Painele taikinalevyt hyvin yhteen neliöksi ja kauli kevyesti suuremmaksi levyksi. Pyöristä veitsellä kulmia.
Valuta ananasviipaleet. Kuumenna voi ja sokeri valurautapannulla kunnes sokeri alkaa karamellisoitua. Ota pannu jäähtymään.
Lisää pannulle ananasviipaleet ja mausta pestyn limetin raastetulla kuorella.
Nosta taikina pannun päälle kaulimen avulla. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä. Kumoa piiras tarjoilulautaselle.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
684
164
10,3 g
6,5 g
17,8 g
17,8 g
0,3 g
0,3 g
0,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Lehtitaikinalevyä,
Limetin kuori.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli