Anjoviskala

Nappaa talteen!
| 1 kpl | pieni purjo |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 1 kpl | anjoviksia |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 dl | vettä |
| 1/2 kpl | kalaliemikuutiota |
| 300 g | pakasteseikuutioita |
| 2 dl | kevytruokakermaa |
- 1.
Huuhdo ja viipaloi purjo. Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Poista liemi anjoviksista ja hienonna ne. Ruskista purjo ja anjovikset kevyesti rasvassa kasarissa, lisää loppuvaiheessa porkkanaviipaleet. Lisää vesi ja liemikuution puolikas, keitä kannen alla 5 minuuttia. Lisää kalakuutiot ja ruokakerma ja jatka keittämistä noin 10 minuuttia, kunnes porkkanat ovat pehmeitä. Tarjoa esim. perunamuusin kanssa.
Anjoviskala
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | pieni purjo |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 1 kpl | anjoviksia |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 dl | vettä |
| 1/2 kpl | kalaliemikuutiota |
| 300 g | pakasteseikuutioita |
| 2 dl | kevytruokakermaa |
Valmistus
- 1
Huuhdo ja viipaloi purjo. Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Poista liemi anjoviksista ja hienonna ne. Ruskista purjo ja anjovikset kevyesti rasvassa kasarissa, lisää loppuvaiheessa porkkanaviipaleet. Lisää vesi ja liemikuution puolikas, keitä kannen alla 5 minuuttia. Lisää kalakuutiot ja ruokakerma ja jatka keittämistä noin 10 minuuttia, kunnes porkkanat ovat pehmeitä. Tarjoa esim. perunamuusin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























