Anjoviskala

Nappaa talteen!
| 1 kpl | pieni purjo |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 1 kpl | anjoviksia |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 dl | vettä |
| 1/2 kpl | kalaliemikuutiota |
| 300 g | pakasteseikuutioita |
| 2 dl | kevytruokakermaa |
- 1.
Huuhdo ja viipaloi purjo. Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Poista liemi anjoviksista ja hienonna ne. Ruskista purjo ja anjovikset kevyesti rasvassa kasarissa, lisää loppuvaiheessa porkkanaviipaleet. Lisää vesi ja liemikuution puolikas, keitä kannen alla 5 minuuttia. Lisää kalakuutiot ja ruokakerma ja jatka keittämistä noin 10 minuuttia, kunnes porkkanat ovat pehmeitä. Tarjoa esim. perunamuusin kanssa.
Anjoviskala
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | pieni purjo |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 1 kpl | anjoviksia |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 dl | vettä |
| 1/2 kpl | kalaliemikuutiota |
| 300 g | pakasteseikuutioita |
| 2 dl | kevytruokakermaa |
Valmistus
- 1
Huuhdo ja viipaloi purjo. Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Poista liemi anjoviksista ja hienonna ne. Ruskista purjo ja anjovikset kevyesti rasvassa kasarissa, lisää loppuvaiheessa porkkanaviipaleet. Lisää vesi ja liemikuution puolikas, keitä kannen alla 5 minuuttia. Lisää kalakuutiot ja ruokakerma ja jatka keittämistä noin 10 minuuttia, kunnes porkkanat ovat pehmeitä. Tarjoa esim. perunamuusin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












