Anjoviskala | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Anjoviskala

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Pieni purjo
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Anjoviksia
1 rkl
Öljyä
1 dl
Vettä
1/2 kpl
Kalaliemikuutiota
300 g
Pakasteseikuutioita
2 dl
Kevytruokakermaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhdo ja viipaloi purjo. Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Poista liemi anjoviksista ja hienonna ne. Ruskista purjo ja anjovikset kevyesti rasvassa kasarissa, lisää loppuvaiheessa porkkanaviipaleet. Lisää vesi ja liemikuution puolikas, keitä kannen alla 5 minuuttia. Lisää kalakuutiot ja ruokakerma ja jatka keittämistä noin 10 minuuttia, kunnes porkkanat ovat pehmeitä. Tarjoa esim. perunamuusin kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.