Anjoviskala - Yhteishyvä

Anjoviskala

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Pieni purjo
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Anjoviksia
1 rkl
Öljyä
1 dl
Vettä
1/2 kpl
Kalaliemikuutiota
300 g
Pakasteseikuutioita
2 dl
Kevytruokakermaa

Näin teet

1

Huuhdo ja viipaloi purjo. Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Poista liemi anjoviksista ja hienonna ne. Ruskista purjo ja anjovikset kevyesti rasvassa kasarissa, lisää loppuvaiheessa porkkanaviipaleet. Lisää vesi ja liemikuution puolikas, keitä kannen alla 5 minuuttia. Lisää kalakuutiot ja ruokakerma ja jatka keittämistä noin 10 minuuttia, kunnes porkkanat ovat pehmeitä. Tarjoa esim. perunamuusin kanssa.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa