Anjovissilakat - Yhteishyvä

Anjovissilakat

???
Annokset
5
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

600 g
Silakkafileitä (pakaste)
1 kpl
Anjovisfileitä
1/2 dl
Tuoretta tilliä
Maustepippuria
2 tl
Sinappia

LIEMI:

1 kpl
(125 g) smetanaa
1 kpl
Anjovislientä
1/2 tl
Suolaa
1 rkl
Tomaattisosetta

Näin teet

1

Sulata silakat. Leikkaa silakkafileistä selkäevät saksilla. Nosta fileet leivinpaperille vieri viereen nahkapuoli alaspäin. Valuta ja paloittele anjovikset. Säästä liemi. Hienonna tilli. Sekoita täyte anjoviksesta, tillistä, pippurista ja sinapista. Nosta täyte fileille. Pyöritä fileet rulliksi ja nosta uunivuokaan vierekkäin. Sekoita smetanan joukkoon anjovisliemi, suola ja tomaattisose. Kaada kastike rullien päälle ja kypsennä ruokaa 200 asteessa 30 minuuttia.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.1.2007
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa