Anjovissilakat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Anjovissilakat

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

600 g
Silakkafileitä (pakaste)
1 kpl
Anjovisfileitä
1/2 dl
Tuoretta tilliä
Maustepippuria
2 tl
Sinappia

liemi:

1 kpl
(125 g) smetanaa
1 kpl
Anjovislientä
1/2 tl
Suolaa
1 rkl
Tomaattisosetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata silakat. Leikkaa silakkafileistä selkäevät saksilla. Nosta fileet leivinpaperille vieri viereen nahkapuoli alaspäin. Valuta ja paloittele anjovikset. Säästä liemi. Hienonna tilli. Sekoita täyte anjoviksesta, tillistä, pippurista ja sinapista. Nosta täyte fileille. Pyöritä fileet rulliksi ja nosta uunivuokaan vierekkäin. Sekoita smetanan joukkoon anjovisliemi, suola ja tomaattisose. Kaada kastike rullien päälle ja kypsennä ruokaa 200 asteessa 30 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.1.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.