Anjovissilakat

Nappaa talteen!
| 600 g | silakkafileitä (pakaste) |
| 1 kpl | anjovisfileitä |
| 1/2 dl | tuoretta tilliä |
| maustepippuria | |
| 2 tl | sinappia |
| Liemi: | |
|---|---|
| 1 kpl | (125 g) smetanaa |
| 1 kpl | anjovislientä |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1 rkl | tomaattisosetta |
- 1.
Sulata silakat. Leikkaa silakkafileistä selkäevät saksilla. Nosta fileet leivinpaperille vieri viereen nahkapuoli alaspäin. Valuta ja paloittele anjovikset. Säästä liemi. Hienonna tilli. Sekoita täyte anjoviksesta, tillistä, pippurista ja sinapista. Nosta täyte fileille. Pyöritä fileet rulliksi ja nosta uunivuokaan vierekkäin. Sekoita smetanan joukkoon anjovisliemi, suola ja tomaattisose. Kaada kastike rullien päälle ja kypsennä ruokaa 200 asteessa 30 minuuttia.
Anjovissilakat
Ainekset (5 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 g | silakkafileitä (pakaste) |
| 1 kpl | anjovisfileitä |
| 1/2 dl | tuoretta tilliä |
| maustepippuria | |
| 2 tl | sinappia |
Liemi: | |
| 1 kpl | (125 g) smetanaa |
| 1 kpl | anjovislientä |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1 rkl | tomaattisosetta |
Valmistus
- 1
Sulata silakat. Leikkaa silakkafileistä selkäevät saksilla. Nosta fileet leivinpaperille vieri viereen nahkapuoli alaspäin. Valuta ja paloittele anjovikset. Säästä liemi. Hienonna tilli. Sekoita täyte anjoviksesta, tillistä, pippurista ja sinapista. Nosta täyte fileille. Pyöritä fileet rulliksi ja nosta uunivuokaan vierekkäin. Sekoita smetanan joukkoon anjovisliemi, suola ja tomaattisose. Kaada kastike rullien päälle ja kypsennä ruokaa 200 asteessa 30 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












