Anjovistäytteiset kananmunat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Anjovistäytteiset kananmunat

Anjovistäytteiset kananmunat

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

4 kpl
Kovaksi keitettyä munaa
1 kpl
Anjovista
1 rkl
Sinappia
1 rkl
Kermaa
2 rkl
Hienonnettua ruohosipulia tai tilliä
Mustapippuria

koristeeksi:

2 tl
Kaprista
2 rkl
Hienonnettua tilliä tai ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Keitä, jäähdytä ja kuori kananmunat. Halkaise munat pituussuunnassa. Irrota keltuaiset ja pane ne pieneen kulhoon.

Valuta anjoviksista neste. Pane anjovikset keltuaisten kulhoon ja hienonna ne yhdessä haarukalla tasaiseksi tahnaksi. Sekoita joukkoon sinappi, kerma ja mausteet.

Nostele tahnaa pikkulusikalla munanpuolikkaisiin. Aseta munanpuolikkaat tarjoiluastiaan esimerkiksi salaatinlehtien päälle. Sirottele pinnalle kaprista ja hienonnettua tilliä tai ruohosipulia. Tarjoa alkuruokana.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.3.2007
Muokattu: 4.3.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.