Anjovistäytteiset kananmunat

Arvostele resepti
8 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
4 kplkovaksi keitettyä munaa
1 kplanjovista
1 rklsinappia
1 rklkermaa
2 rklhienonnettua ruohosipulia tai tilliä
mustapippuria

Koristeeksi:

2 tlkaprista
2 rklhienonnettua tilliä tai ruohosipulia

Valmistus

  1. 1

    Keitä, jäähdytä ja kuori kananmunat. Halkaise munat pituussuunnassa. Irrota keltuaiset ja pane ne pieneen kulhoon.

    Valuta anjoviksista neste. Pane anjovikset keltuaisten kulhoon ja hienonna ne yhdessä haarukalla tasaiseksi tahnaksi. Sekoita joukkoon sinappi, kerma ja mausteet.

    Nostele tahnaa pikkulusikalla munanpuolikkaisiin. Aseta munanpuolikkaat tarjoiluastiaan esimerkiksi salaatinlehtien päälle. Sirottele pinnalle kaprista ja hienonnettua tilliä tai ruohosipulia. Tarjoa alkuruokana.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä