Anjovistäytteiset kananmunat
15 min

Nappaa talteen!
| 4 kpl | kovaksi keitettyä munaa |
| 1 kpl | anjovista |
| 1 rkl | sinappia |
| 1 rkl | kermaa |
| 2 rkl | hienonnettua ruohosipulia tai tilliä |
| mustapippuria | |
| Koristeeksi: | |
|---|---|
| 2 tl | kaprista |
| 2 rkl | hienonnettua tilliä tai ruohosipulia |
- 1.
Keitä, jäähdytä ja kuori kananmunat. Halkaise munat pituussuunnassa. Irrota keltuaiset ja pane ne pieneen kulhoon.
Valuta anjoviksista neste. Pane anjovikset keltuaisten kulhoon ja hienonna ne yhdessä haarukalla tasaiseksi tahnaksi. Sekoita joukkoon sinappi, kerma ja mausteet.
Nostele tahnaa pikkulusikalla munanpuolikkaisiin. Aseta munanpuolikkaat tarjoiluastiaan esimerkiksi salaatinlehtien päälle. Sirottele pinnalle kaprista ja hienonnettua tilliä tai ruohosipulia. Tarjoa alkuruokana.
Anjovistäytteiset kananmunat
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | kovaksi keitettyä munaa |
| 1 kpl | anjovista |
| 1 rkl | sinappia |
| 1 rkl | kermaa |
| 2 rkl | hienonnettua ruohosipulia tai tilliä |
| mustapippuria | |
Koristeeksi: | |
| 2 tl | kaprista |
| 2 rkl | hienonnettua tilliä tai ruohosipulia |
Valmistus
- 1
Keitä, jäähdytä ja kuori kananmunat. Halkaise munat pituussuunnassa. Irrota keltuaiset ja pane ne pieneen kulhoon.
Valuta anjoviksista neste. Pane anjovikset keltuaisten kulhoon ja hienonna ne yhdessä haarukalla tasaiseksi tahnaksi. Sekoita joukkoon sinappi, kerma ja mausteet.
Nostele tahnaa pikkulusikalla munanpuolikkaisiin. Aseta munanpuolikkaat tarjoiluastiaan esimerkiksi salaatinlehtien päälle. Sirottele pinnalle kaprista ja hienonnettua tilliä tai ruohosipulia. Tarjoa alkuruokana.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.




















