Appelsiini-raejuustorahka - Yhteishyvä

Appelsiini-raejuustorahka

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

3 kpl
Appelsiinia
1 kpl
(250 g) kermarahkaa
1 kpl
(200 g) pehmeää raejuustoa
2 rkl
Ruokosokeria

Näin teet

1

Kuori ja leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Paloittele lohkot.

Sekoita kulhossa rahka, raejuusto ja sokeri. Sekoita joukkoon puolet appelsiinipaloista. Annostele rahka tarjoilukulhoihin ja koristele lopuilla appelsiinilohkoilla.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja16 g65 g
Proteiinia1 g3 g
Rasvaa0 g1 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj324 1297
Energiaa kcal77 309

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 prk (250 g) kermarahkaa

  • 1 prk (200 g) pehmeää raejuustoa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja16 g65 g
Proteiinia1 g3 g
Rasvaa0 g1 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj324 1297
Energiaa kcal77 309

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 prk (250 g) kermarahkaa

  • 1 prk (200 g) pehmeää raejuustoa

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.