Kuori ja leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Paloittele lohkot.
Sekoita kulhossa rahka, raejuusto ja sokeri. Sekoita joukkoon puolet appelsiinipaloista. Annostele rahka tarjoilukulhoihin ja koristele lopuilla appelsiinilohkoilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
77
324
0,3 g
—
16,3 g
16,3 g
2,5 g
0,8 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 prk (250 g) kermarahkaa,
1 prk (200 g) pehmeää raejuustoa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli