Appelsiini-raejuustorahka

Nappaa talteen!
| 3 kpl | appelsiinia |
| 1 kpl | (250 g) kermarahkaa |
| 1 kpl | (200 g) pehmeää raejuustoa |
| 2 rkl | ruokosokeria |
- 1.
Kuori ja leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Paloittele lohkot.
Sekoita kulhossa rahka, raejuusto ja sokeri. Sekoita joukkoon puolet appelsiinipaloista. Annostele rahka tarjoilukulhoihin ja koristele lopuilla appelsiinilohkoilla.
Appelsiini-raejuustorahka
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 3 kpl | appelsiinia |
| 1 kpl | (250 g) kermarahkaa |
| 1 kpl | (200 g) pehmeää raejuustoa |
| 2 rkl | ruokosokeria |
Valmistus
- 1
Kuori ja leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Paloittele lohkot.
Sekoita kulhossa rahka, raejuusto ja sokeri. Sekoita joukkoon puolet appelsiinipaloista. Annostele rahka tarjoilukulhoihin ja koristele lopuilla appelsiinilohkoilla.
Ravintosisältö
79
Energiaa kcal
331
Energiaa kj
0,3 g
Rasvaa
—
Tyydyttynyttä rasvaa
16,3 g
Hiilihydraatteja
16,3 g
Sokereita
2,5 g
Kuituja
1,0 g
Proteiinia
0,0 g
Suolaa
79
Energiaa kcal
331
Energiaa kj
0,3 g
Rasvaa
—
Tyydyttynyttä rasvaa
16,3 g
Hiilihydraatteja
16,3 g
Sokereita
2,5 g
Kuituja
1,0 g
Proteiinia
0,0 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 prk (250 g) kermarahkaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli





























