Appelsiini-raejuustorahka

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
3 kplappelsiinia
1 kpl(250 g) kermarahkaa
1 kpl(200 g) pehmeää raejuustoa
2 rklruokosokeria

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Paloittele lohkot.

    Sekoita kulhossa rahka, raejuusto ja sokeri. Sekoita joukkoon puolet appelsiinipaloista. Annostele rahka tarjoilukulhoihin ja koristele lopuilla appelsiinilohkoilla.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 prk (250 g) kermarahkaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.11.2025

Samankaltaisia reseptejä