Appelsiini-raejuustorahka | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Appelsiini-raejuustorahka

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 kpl
Appelsiinia
1 kpl
(250 g) kermarahkaa
1 kpl
(200 g) pehmeää raejuustoa
2 rkl
Ruokosokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Paloittele lohkot.

Sekoita kulhossa rahka, raejuusto ja sokeri. Sekoita joukkoon puolet appelsiinipaloista. Annostele rahka tarjoilukulhoihin ja koristele lopuilla appelsiinilohkoilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

324

77

0,3 g

16,3 g

16,3 g

2,5 g

0,8 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 prk (250 g) kermarahkaa,

1 prk (200 g) pehmeää raejuustoa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli