Appelsiinikääretorttu

Arvostele resepti
12 Annosta

15 min

Ainekset (12 annosta)

MääräAinesosa
4 kplkananmunaa
1 1/2 dlsokeria
1 rklvehnäjauhoja
1 dlperunajauhoja
2 rklkaakaojauhetta
1 tlleivinjauhetta

Täyte:

2 kplappelsiinia
1 dlkuohukermaa
200 gappelsiinituorejuustoa
2 rklsokeria
1 tlvaniljasokeria

Valmistus

  1. 1

    Vaahdota kananmunat ja sokeri. Sekoita vehnäjauhot, perunajauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe kulhossa. Lisää jauhoseos siivilän läpi vaahtoon. Sekoita tasaiseksi. Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 225 asteessa 5-8 minuuttia. Kumoa kääretorttulevy sokeroidulle leivinpaperille. Irrota pohjapaperi ja anna jäähtyä. Kuori ja paloittele appelsiinit. Vaahdota täytettä varten kerma, lisää tuorejuusto ja sokerit vatkaten. Sekoita appelsiininpalat joukkoon. Levitä täyte torttulevylle. Kääri torttu leivinpaperin avulla rullalle, jätä saumakohta alle. Anna tortun vetäytyä jääkaapissa paperiin käärittynä noin puoli tuntia ennen tarjoilua.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025