Appelsiinikääretorttu | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Appelsiinikääretorttu

timer-icon15 min
Fork and knife
12 Annosta
Fork and knife
12 Annosta

Ainekset

4 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Sokeria
1 rkl
Vehnäjauhoja
1 dl
Perunajauhoja
2 rkl
Kaakaojauhetta
1 tl
Leivinjauhetta

täyte:

2 kpl
Appelsiinia
1 dl
Kuohukermaa
200 g
Appelsiinituorejuustoa
2 rkl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vaahdota kananmunat ja sokeri. Sekoita vehnäjauhot, perunajauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe kulhossa. Lisää jauhoseos siivilän läpi vaahtoon. Sekoita tasaiseksi. Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 225 asteessa 5-8 minuuttia. Kumoa kääretorttulevy sokeroidulle leivinpaperille. Irrota pohjapaperi ja anna jäähtyä. Kuori ja paloittele appelsiinit. Vaahdota täytettä varten kerma, lisää tuorejuusto ja sokerit vatkaten. Sekoita appelsiininpalat joukkoon. Levitä täyte torttulevylle. Kääri torttu leivinpaperin avulla rullalle, jätä saumakohta alle. Anna tortun vetäytyä jääkaapissa paperiin käärittynä noin puoli tuntia ennen tarjoilua.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.12.2006
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.