Appelsiinikääretorttu
Ainekset
Valmistus
Vaahdota kananmunat ja sokeri. Sekoita vehnäjauhot, perunajauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe kulhossa. Lisää jauhoseos siivilän läpi vaahtoon. Sekoita tasaiseksi. Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 225 asteessa 5-8 minuuttia. Kumoa kääretorttulevy sokeroidulle leivinpaperille. Irrota pohjapaperi ja anna jäähtyä. Kuori ja paloittele appelsiinit. Vaahdota täytettä varten kerma, lisää tuorejuusto ja sokerit vatkaten. Sekoita appelsiininpalat joukkoon. Levitä täyte torttulevylle. Kääri torttu leivinpaperin avulla rullalle, jätä saumakohta alle. Anna tortun vetäytyä jääkaapissa paperiin käärittynä noin puoli tuntia ennen tarjoilua.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.