Appelsiinikalkkuna | Paisti ja fileet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Appelsiini tuo jouluiseen kalkkunaan upean vivahteen raikkautta.

Appelsiinikalkkuna

timer-iconUseita tunteja  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Ripauksella appelsiininkuoriraastetta saadaan kalkkunaan ihana maku.

Ainekset

1 kpl
minikalkkuna
50 g
huoneenlämpöistä voita
1 rkl
appelsiininkuoriraastetta
Sormisuolaa ja mustapippuria myllystä

Valmistus

1

Pyyhi kalkkuna päältä ja sisältä, ja tee nahkaan viiltoja.

Mausta voi appelsiininkuorella ja työnnä sitä nahan ja lihan väliin. Mausta pinta suolalla ja pippurilla.

Sormisuolaa ja mustapippuria myllystä
1 rkl
appelsiininkuoriraastetta
50 g
huoneenlämpöistä voita
1 kpl
minikalkkuna
2

Työnnä lihalämpömittari koiven paksuimpaan kohtaan. Varo osumasta luuhun. Paista 175-asteisessa uunissa, kunnes mittari osoittaa 75 astetta.

Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 29.11.2018
Muokattu: 28.5.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.