Yhteistyössä: Food Market Herkku

Useita tunteja (josta 15 min aktiivista)

Nappaa talteen!
Ripauksella appelsiininkuoriraastetta saadaan kalkkunaan ihana maku.
| 1 kpl | minikalkkuna |
| 50 g | huoneenlämpöistä voita |
| 1 rkl | appelsiininkuoriraastetta |
| sormisuolaa ja mustapippuria myllystä |
Pyyhi kalkkuna päältä ja sisältä, ja tee nahkaan viiltoja.
Mausta voi appelsiininkuorella ja työnnä sitä nahan ja lihan väliin. Mausta pinta suolalla ja pippurilla.
Työnnä lihalämpömittari koiven paksuimpaan kohtaan. Varo osumasta luuhun. Paista 175-asteisessa uunissa, kunnes mittari osoittaa 75 astetta.


Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ripauksella appelsiininkuoriraastetta saadaan kalkkunaan ihana maku.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | minikalkkuna |
| 50 g | huoneenlämpöistä voita |
| 1 rkl | appelsiininkuoriraastetta |
| sormisuolaa ja mustapippuria myllystä |
Pyyhi kalkkuna päältä ja sisältä, ja tee nahkaan viiltoja.
Mausta voi appelsiininkuorella ja työnnä sitä nahan ja lihan väliin. Mausta pinta suolalla ja pippurilla.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| sormisuolaa ja mustapippuria myllystä | |
| 1 rkl | appelsiininkuoriraastetta |
| 50 g | huoneenlämpöistä voita |
| 1 kpl | minikalkkuna |
Työnnä lihalämpömittari koiven paksuimpaan kohtaan. Varo osumasta luuhun. Paista 175-asteisessa uunissa, kunnes mittari osoittaa 75 astetta.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.