Appelsiinimaustettu porsaanfilee - Yhteishyvä

Appelsiinimaustettu porsaanfilee

???
Annokset
8
Possunlihaan antaa makua aromikas mausteseos ja grillauksen lopuksi siveltävä glaseerauskastike.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
(à n. 700 g) porsaan sisäfileetä
1 1/2 rkl
Rypsiöljyä
2 kpl
Appelsiinin kuori
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 tl
Sinapinsiemeniä
1 tl
Fenkolinsiemeniä
1 1/2 tl
Hiutalesuolaa

GLASEERAUS

1 dl
Appelsiinimarmeladia
2 rkl
Soijaa

Näin teet

1

Sivele fileiden pintaan öljy. Kuumenna grilli. Pese appelsiinit hyvin ja raasta niiden kuoret leivinpaperilla suojatun leikkuulaudan päälle. Raasta päälle valkosipulinkynnet. Rouhi sinapin- ja fenkolinsiemenet. Sirottele leikkuulaudalle suolan kanssa.
Grillaa fileisiin kaunis väri pintaan. Pyörittele fileet laudalla mausteseoksessa. Nosta fileet takaisin grilliin ja vähennä lämpöä. Kypsennä noin 25 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on noin 72 astetta.
Kuumenna pienessä kattilassa appelsiinimarmeladi ja soija. Levitä lopuksi fileisiin grillissä glaseerausseos. Nosta fileet uunivuokaan ja peitä foliolla. Anna vetäytyä 10 minuuttia ennen leikkaamista.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.4.2016
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja7 g57 g
Proteiinia32 g255 g
Rasvaa9 g74 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj1007 8058
Energiaa kcal241 1926

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Appelsiinin kuori

  • Valkosipulinkynttä

  • 1 tl Sinapinsiemeniä

  • 1 tl Fenkolinsiemeniä

  • 1,5 tl Hiutalesuolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja7 g57 g
Proteiinia32 g255 g
Rasvaa9 g74 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj1007 8058
Energiaa kcal241 1926

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Appelsiinin kuori

  • Valkosipulinkynttä

  • 1 tl Sinapinsiemeniä

  • 1 tl Fenkolinsiemeniä

  • 1,5 tl Hiutalesuolaa

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.