Appelsiinisilli | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Appelsiinisilli

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

4 kpl
Kevytsuolattua islanninsillifileetä
2 kpl
Appelsiinia
Pala purjon vihreää osaa

marinadi:

2 dl
Vettä
1 dl
Sokeria
3 rkl
Valkoviinietikkaa
4 kpl
Neilikkaa
1 kpl
Kanelitanko
3 kpl
Maustepippuria
1 kpl
Laakerinlehti

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhdo sillifileet ja leikkaa ne annospaloiksi. Raasta yhden hyvin pestyn appelsiinin kuori ja purista hedelmästä mehu. Nosta ne kattilaan muiden marinadin ainesten kanssa. Keitä marinadia muutama minuutti. Siivilöi liemi ja anna marinadin jäähtyä. Leikkaa toinen appelsiini kalvottomiksi lohkoiksi ja leikkaa puhdistettu purjo ohuiksi renkaiksi. Lado sillipalat tölkkiin kerroksittain appelsiinilohkojen ja purjorenkaiden kanssa. Kaada päälle täysin jäähtynyt marinadi. Anna maustua kylmässä seuraavaan päivään.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 14.11.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.