Arjen banaanikakku - Yhteishyvä

Arjen banaanikakku

banaanikakku
Annokset
10
Valmistusaika
Tunti
Ruokavalio
Helppo banaanikakku eli banana bread sopii arjen jälkiruoaksi tai välipalaksi. Kakkuun voi hyödyntää tummuneet banaanit.
Jaa Somessa

Ainekset

2 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Grahamjauhoja
1 dl
Kaurahiutaleita
2 tl
Leivinjauhetta
1/2 tl
Soodaa
1 1/2 dl
Sokeria
2 kpl
Banaania
1 dl
Juoksevaa margariinia
2 rkl
Maitoa tai vettä

Näin teet

1

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe sekä sooda kulhossa. Soseuta banaanit esim. haarukalla tai sauvasekoittimella. Lisää kuivien aineiden joukkoon sokeri, banaanisose, margariini ja maito tai vesi. Voitele vuoka ja paista kakkua 175 asteessa noin 30 minuuttia.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.2.2006
Muokattu: 4.1.2019
Jaa Somessa