Arjen banaanikakku | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
banaanikakku

Arjen banaanikakku

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta
Helppo banaanikakku eli banana bread sopii arjen jälkiruoaksi tai välipalaksi. Kakkuun voi hyödyntää tummuneet banaanit.

Ruokavaliot

Ainekset

2 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Grahamjauhoja
1 dl
Kaurahiutaleita
2 tl
Leivinjauhetta
1/2 tl
Soodaa
1 1/2 dl
Sokeria
2 kpl
Banaania
1 dl
Juoksevaa margariinia
2 rkl
Maitoa tai vettä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe sekä sooda kulhossa.

2 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Grahamjauhoja
1 dl
Kaurahiutaleita
2 tl
Leivinjauhetta
1/2 tl
Soodaa
2

Soseuta banaanit esim. haarukalla tai sauvasekoittimella. Lisää kuivien aineiden joukkoon sokeri, banaanisose, margariini ja maito tai vesi. Voitele vuoka ja paista kakkua 175 asteessa noin 30 minuuttia.

2 kpl
Banaania
1 1/2 dl
Sokeria
1 dl
Juoksevaa margariinia
2 rkl
Maitoa tai vettä
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.2.2006
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.