Aromikas makkarakeitto

arvosana4/5

(2)arviota
4 Annosta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplsipulia
2 rklöljyä
2 kplvalkosipulin kynttä
2 tlpaprikajauhetta
3 rkltomaattipyreetä
300 gruokamakkaraa
2 kplporkkanaa
6 kplkeskikokoista perunaa
1 lvettä
2 kpllihaliemikuutiota
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuori sipulit ja leikkaa ne viipaleiksi. Paahda sipuleita öljyssä teflonpohjaisessa kattilassa, kunnes ne muuttuvat kauniin kullanruskeiksi. Sekoita joukkoon murskatut valkosipulinkynnet, paprikajauhe ja tomaattipyree. Kuori perunat ja porkkanat ja viipaloi ne. Lisää kattilaan juurekset, vesi ja liemikuutiot. Anna keiton kiehua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia. Kuori ja kuutioi makkara. Lisääpalat kattilaan jakiehauta.Mausta rouhitulla mustapippurilla. Tarjoile tuoreen leivän kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä