Aromikas makkarakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Aromikas makkarakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

2 kpl
Sipulia
2 rkl
Öljyä
2 kpl
Valkosipulin kynttä
2 tl
Paprikajauhetta
3 rkl
Tomaattipyreetä
300 g
Ruokamakkaraa
2 kpl
Porkkanaa
6 kpl
Keskikokoista perunaa
1 l
Vettä
2 kpl
Lihaliemikuutiota
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori sipulit ja leikkaa ne viipaleiksi. Paahda sipuleita öljyssä teflonpohjaisessa kattilassa, kunnes ne muuttuvat kauniin kullanruskeiksi. Sekoita joukkoon murskatut valkosipulinkynnet, paprikajauhe ja tomaattipyree. Kuori perunat ja porkkanat ja viipaloi ne. Lisää kattilaan juurekset, vesi ja liemikuutiot. Anna keiton kiehua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia. Kuori ja kuutioi makkara. Lisääpalat kattilaan jakiehauta.Mausta rouhitulla mustapippurilla. Tarjoile tuoreen leivän kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.1.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.