Aromikas makkarakeitto

Nappaa talteen!
| 2 kpl | sipulia |
| 2 rkl | öljyä |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 tl | paprikajauhetta |
| 3 rkl | tomaattipyreetä |
| 300 g | ruokamakkaraa |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 6 kpl | keskikokoista perunaa |
| 1 l | vettä |
| 2 kpl | lihaliemikuutiota |
| rouhittua mustapippuria |
- 1.
Kuori sipulit ja leikkaa ne viipaleiksi. Paahda sipuleita öljyssä teflonpohjaisessa kattilassa, kunnes ne muuttuvat kauniin kullanruskeiksi. Sekoita joukkoon murskatut valkosipulinkynnet, paprikajauhe ja tomaattipyree. Kuori perunat ja porkkanat ja viipaloi ne. Lisää kattilaan juurekset, vesi ja liemikuutiot. Anna keiton kiehua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia. Kuori ja kuutioi makkara. Lisääpalat kattilaan jakiehauta.Mausta rouhitulla mustapippurilla. Tarjoile tuoreen leivän kanssa.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | sipulia |
| 2 rkl | öljyä |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 tl | paprikajauhetta |
| 3 rkl | tomaattipyreetä |
| 300 g | ruokamakkaraa |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 6 kpl | keskikokoista perunaa |
| 1 l | vettä |
| 2 kpl | lihaliemikuutiota |
| rouhittua mustapippuria |
Valmistus
- 1
Kuori sipulit ja leikkaa ne viipaleiksi. Paahda sipuleita öljyssä teflonpohjaisessa kattilassa, kunnes ne muuttuvat kauniin kullanruskeiksi. Sekoita joukkoon murskatut valkosipulinkynnet, paprikajauhe ja tomaattipyree. Kuori perunat ja porkkanat ja viipaloi ne. Lisää kattilaan juurekset, vesi ja liemikuutiot. Anna keiton kiehua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia. Kuori ja kuutioi makkara. Lisääpalat kattilaan jakiehauta.Mausta rouhitulla mustapippurilla. Tarjoile tuoreen leivän kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























