Aurinkoinen mansikkatorttu
Ainekset
Pohja
Kostutukseen
Päälle
Koristeluun
Valmistus
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon yhdistetyt kuivat aineet. Kumoa taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan .Paista 200 asteessa noin ½ tuntia, kunnes taikina on kypsää. Kumoa pohja leivinpaperin päälle jäähtymään.Kostuta jäähtynyt pohja appelsiininmehulla. Vaahdota kerma ja yhdistä siihen rahka, appelsiininkuori ja sokeri. Kumoa täyte pohjan päälle.Huuhdo, perkaa ja puolita mansikat ja aseta ne kerma-rahkaseoksen päälle. Tarjoa välipalana tai kahvin kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.