Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 2 kpl | kypsää avokadoa |
| 4 tl | sitruunamehua |
| 300 g | tasaleveä pala lohifileen keskiosasta |
| santa maria: orange pepper | |
| viinisuolaheinää ja rucolaa | |
| hyvää crostinileipää | |
| viimeistelyyn coppini arte olearian olive limone condimentoa ja sormisuolaa |
Leikkaa leivästä 4 viipaletta, paahda ne.
Pilko avokadot leiville ja pirskauta sitruunamehua päälle. Asettele salaatinlehtiä sinne tänne.
Leikkaa lohipala päästäalkaen tasakokoisiin n. ½ cm viipaleisiin. Kuumenna pinnoitettu grillipannu ja pikapaista palat ritiläpannulla vain toiselta puolelta. Mausta appelsiinipippurilla (seos sisältää suolaa joten jäta suolaaminen jokaisen oman maun mukaan).
Pirskota Coppini Arte Olearian sitruunaoliiviöljyä jokaiselle annokselle. Tarjoa heti .
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | kypsää avokadoa |
| 4 tl | sitruunamehua |
| 300 g | tasaleveä pala lohifileen keskiosasta |
| santa maria: orange pepper | |
| viinisuolaheinää ja rucolaa | |
| hyvää crostinileipää | |
| viimeistelyyn coppini arte olearian olive limone condimentoa ja sormisuolaa |
Leikkaa leivästä 4 viipaletta, paahda ne.
Pilko avokadot leiville ja pirskauta sitruunamehua päälle. Asettele salaatinlehtiä sinne tänne.
Leikkaa lohipala päästäalkaen tasakokoisiin n. ½ cm viipaleisiin. Kuumenna pinnoitettu grillipannu ja pikapaista palat ritiläpannulla vain toiselta puolelta. Mausta appelsiinipippurilla (seos sisältää suolaa joten jäta suolaaminen jokaisen oman maun mukaan).
Pirskota Coppini Arte Olearian sitruunaoliiviöljyä jokaiselle annokselle. Tarjoa heti .
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.