Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Avokado- ja lohicrostinit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
kypsää avokadoa
4 tl
sitruunamehua
300 g
tasaleveä pala lohifileen keskiosasta
Santa Maria: Orange Pepper
Viinisuolaheinää ja rucolaa
Hyvää crostinileipää
Viimeistelyyn Coppini Arte Olearian Olive Limone Condimentoa ja sormisuolaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa leivästä 4 viipaletta, paahda ne.

2

Pilko avokadot leiville ja pirskauta sitruunamehua päälle. Asettele salaatinlehtiä sinne tänne.

3

Leikkaa lohipala päästäalkaen tasakokoisiin n. ½ cm viipaleisiin. Kuumenna pinnoitettu grillipannu ja pikapaista palat ritiläpannulla vain toiselta puolelta. Mausta appelsiinipippurilla (seos sisältää suolaa joten jäta suolaaminen jokaisen oman maun mukaan).

4

Pirskota Coppini Arte Olearian sitruunaoliiviöljyä jokaiselle annokselle. Tarjoa heti .

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.