Avokado- ja lohicrostinit
Avokado- ja lohicrostinit
Yhteistyössä

Avokado- ja lohicrostinit

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplkypsää avokadoa
4 tlsitruunamehua
300 gtasaleveä pala lohifileen keskiosasta
santa maria: orange pepper
viinisuolaheinää ja rucolaa
hyvää crostinileipää
viimeistelyyn coppini arte olearian olive limone condimentoa ja sormisuolaa

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa leivästä 4 viipaletta, paahda ne.

  2. 2

    Pilko avokadot leiville ja pirskauta sitruunamehua päälle. Asettele salaatinlehtiä sinne tänne.

  3. 3

    Leikkaa lohipala päästäalkaen tasakokoisiin n. ½ cm viipaleisiin. Kuumenna pinnoitettu grillipannu ja pikapaista palat ritiläpannulla vain toiselta puolelta. Mausta appelsiinipippurilla (seos sisältää suolaa joten jäta suolaaminen jokaisen oman maun mukaan).

  4. 4

    Pirskota Coppini Arte Olearian sitruunaoliiviöljyä jokaiselle annokselle. Tarjoa heti .

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025