Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Avokado-tonnikalasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
kurkkua
1 kpl
fenkoli
2 kpl
avokadoa
2 kpl
prk tonnikalaa öljyssä
1 kpl
ruukku korianteria
2 rkl
oliiviöljyä
1 kpl
lime, mehu
2 kpl
varrellista punasipulia / 1 punasipuli
suolaa, pippuria
tuoretta leipää

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Halkaise kurkku pituussuunnassa ja suikaloi tasapaksuiksi viipaleiksi.

2

Suikaloi punasipuli ja fenkoli, kuori avokadot ja viipaloi. Valuta tonnikala.

3

Lisää kulhon oliiviöljyä, limemehua, suolaa ja pippuria. Käännä kasvikset joukkoon. Lisää lopuksi tonnikala ja suikaloitu korianteri.

4

Tarjoile tuoreen leivän kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 8.5.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.