Avokadokeitto
Ainekset
Valmistus
Halkaise avokadot, poista kivet ja koverra sisus tehosekoittimeen. Lisää suola, sitruunamehu ja jogurtti. Jauha sileäksi. Anna viilentyä jääkaapissa. Sekoita keittoon tarjoiluvaiheessa kivennäisvettä. Ripottele pinnalle ruohosipulia ja murskattuja roseepippureita.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
151
632
13,8 g
4,0 g
2,8 g
2,5 g
3,3 g
2,8 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Hiutalesuolaa,
2 dl Kivennäisvettä,
3 rkl Silputtua ruohosipulia,
Murskattuja roseepippureita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli