Halkaise avokadot, poista kivet ja koverra sisus tehosekoittimeen. Lisää suola, sitruunamehu ja jogurtti. Jauha sileäksi. Anna viilentyä jääkaapissa. Sekoita keittoon tarjoiluvaiheessa kivennäisvettä. Ripottele pinnalle ruohosipulia ja murskattuja roseepippureita.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
632
151
13,8 g
4,0 g
2,8 g
2,5 g
3,3 g
2,8 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Hiutalesuolaa,
2 dl Kivennäisvettä,
3 rkl Silputtua ruohosipulia,
Murskattuja roseepippureita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli