Bagelit lohitäytteellä

Arvostele resepti
4 Kappaletta

Noin 2 tuntia (josta 30 min aktiivista)

Täytä bagelit klassisesti tuorejuustolla ja kylmäsavulohella. Hohtavan punainen marinoitu punasipuli on helppo tehdä, ja se sopii täytteeksi niin bageleihin kuin muihinkin täytettyihin leipiin.

Ainekset

MääräAinesosa
4 kplbagelia
100 g(1/2 rs) tuorejuustoa
150 g(1 pkt) kylmäsavulohiviipaleita
100 g(1/4) kurkkua
2 rklkapriksia

Marinoitu punasipuli

1 kplpunasipuli
1/4 dlvalkoviinietikkaa
1 rklsokeria
1/4 tlsuolaa

Valmistus

  1. 1

    Aloita marinoimalla punasipuli. Kuori ja suikaloi sipuli. Laita sipulit ja marinadin ainekset kulhoon. Sekoita ja laita jääkaappiin marinoitumaan vähintään pariksi tunniksi. Sekoita kerran pari marinoitumisen aikana. (Marinoitu punasipuli säilyy jääkaapissa hyvänä noin viikon.)

    MääräAinesosa
    1 kplpunasipuli
    1/4 dlvalkoviinietikkaa
    1 rklsokeria
    1/4 tlsuolaa
  2. 2

    Halkaise bagelit ja levitä alapuolen leikkauspinnalle tuorejuustoa. Nosta päälle kylmäsavulohi- ja kurkkuviipaleita, marinoitua sipulia ja kapriksia. Laita bagelin kansi paikoilleen ja tarjoa heti.

    MääräAinesosa
    4 kplbagelia
    100 g(1/2 rs) tuorejuustoa
    150 g(1 pkt) kylmäsavulohiviipaleita
    100 g(1/4) kurkkua
    2 rklkapriksia

Leivo bagelit itse ja nauti uunituoreina!

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 2 rkl kapriksia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Yhteishyvän ruokatoimitus
Kuvat:
Ninna Lindström
6.4.2022
|
Päivitetty: 1.10.2025

Samankaltaisia reseptejä