Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Bagelit lohitäytteellä

timer-iconNoin 2 tuntia  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta
Täytä bagelit klassisesti tuorejuustolla ja kylmäsavulohella. Hohtavan punainen marinoitu punasipuli on helppo tehdä, ja se sopii täytteeksi niin bageleihin kuin muihinkin täytettyihin leipiin. Katso myös itse tehtyjen helppojen bageleiden resepti!

Ainekset

4 kpl
bagelia
100 g
(1/2 rs) tuorejuustoa
150 g
(1 pkt) kylmäsavulohiviipaleita
100 g
(1/4) kurkkua
2 rkl
kapriksia

Marinoitu punasipuli

1 kpl
punasipuli
1/4 dl
valkoviinietikkaa
1 rkl
sokeria
1/4 tl
suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Aloita marinoimalla punasipuli. Kuori ja suikaloi sipuli. Laita sipulit ja marinadin ainekset kulhoon. Sekoita ja laita jääkaappiin marinoitumaan vähintään pariksi tunniksi. Sekoita kerran pari marinoitumisen aikana. (Marinoitu punasipuli säilyy jääkaapissa hyvänä noin viikon.)

1 kpl
punasipuli
1/4 dl
valkoviinietikkaa
1 rkl
sokeria
1/4 tl
suolaa
2

Halkaise bagelit ja levitä alapuolen leikkauspinnalle tuorejuustoa. Nosta päälle kylmäsavulohi- ja kurkkuviipaleita, marinoitua sipulia ja kapriksia. Laita bagelin kansi paikoilleen ja tarjoa heti.

4 kpl
bagelia
100 g
(1/2 rs) tuorejuustoa
150 g
(1 pkt) kylmäsavulohiviipaleita
100 g
(1/4) kurkkua
2 rkl
kapriksia

Leivo bagelit itse ja nauti uunituoreina!

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvän ruokatoimitus
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 6.4.2022
|
Muokattu: 6.4.2022

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

212

889

11,3 g

2,8 g

13,8 g

5,0 g

1,0 g

12,8 g

2,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl kapriksia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli