Aloita marinoimalla punasipuli. Kuori ja suikaloi sipuli. Laita sipulit ja marinadin ainekset kulhoon. Sekoita ja laita jääkaappiin marinoitumaan vähintään pariksi tunniksi. Sekoita kerran pari marinoitumisen aikana. (Marinoitu punasipuli säilyy jääkaapissa hyvänä noin viikon.)
Halkaise bagelit ja levitä alapuolen leikkauspinnalle tuorejuustoa. Nosta päälle kylmäsavulohi- ja kurkkuviipaleita, marinoitua sipulia ja kapriksia. Laita bagelin kansi paikoilleen ja tarjoa heti.
Leivo bagelit itse ja nauti uunituoreina!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
212
889
11,3 g
2,8 g
13,8 g
5,0 g
1,0 g
12,8 g
2,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl kapriksia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli