Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Banaani-murupaistos

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Banaania

Muruseos

50 g
Margariinia
1 dl
Fariinisokeria
2 dl
Kaurahiutaleita
1 dl
Vehnäjauhoja
3 rkl
Kookoshiutaleita
1 tl
Kanelia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Viipaloi banaanit pieniin annosuunivuokiin. Nypi margariini ja kuivat ainekset murumaiseksi seokseksi. Ripottele banaanien päälle muruseosta. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

402

1681

12,3 g

4,5 g

63,8 g

35,5 g

4,8 g

6,3 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Kanelia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli