Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Banaani-puolukkakääretorttu

Fork and knife
9 Annosta
Fork and knife
9 Annosta

Ainekset

4 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Sokeria
1 dl
Ruisjauhoja
1/2 dl
Perunajauhoja
1 tl
Leivinjauhetta

Täyte:

1 kpl
(150 g) banaanirahkaa
1 kpl
Banaani
1 dl
Puolukoita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne taikinaan. Sekoita varovasti nostellen tasaiseksi taikinaksi. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista kääretorttupohja 225-asteisessa uunissa noin 7 minuuttia.Kumoa kypsä pohja puhtaalle leivinpaperiarkille. Poista päällimmäinen leivinpaperi. Levitä jäähtyneelle torttupohjalle rahka ja viipaloi päälle ohuita banaaniviipaleita. Ripottele päälle puolukat.Rullaa kääröksi jättäen sauma alaspäin. Anna kääretortun olla jääkaapissa leivinpaperiin kiedottuna muutaman tunti ennen tarjoilua.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.