Banaani-puolukkakääretorttu - Yhteishyvä

Banaani-puolukkakääretorttu

???
Annokset
9
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Sokeria
1 dl
Ruisjauhoja
1/2 dl
Perunajauhoja
1 tl
Leivinjauhetta

TÄYTE:

1 kpl
(150 g) banaanirahkaa
1 kpl
Banaani
1 dl
Puolukoita

Näin teet

1

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne taikinaan. Sekoita varovasti nostellen tasaiseksi taikinaksi. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista kääretorttupohja 225-asteisessa uunissa noin 7 minuuttia.Kumoa kypsä pohja puhtaalle leivinpaperiarkille. Poista päällimmäinen leivinpaperi. Levitä jäähtyneelle torttupohjalle rahka ja viipaloi päälle ohuita banaaniviipaleita. Ripottele päälle puolukat.Rullaa kääröksi jättäen sauma alaspäin. Anna kääretortun olla jääkaapissa leivinpaperiin kiedottuna muutaman tunti ennen tarjoilua.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2011
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa