Banaanileivät | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Banaanileivät

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

70 g
Suolapähkinöitä
1 kpl
Kananmuna
1 dl
Maitoa
1 tl
Vaniljasokeria
1/4 tl
Kanelia
3 kpl
Banaania
1/2 dl
Fariinisokeria
8 kpl
Vaaleaa leipää

paistamiseen:

Juoksevaa margariinia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paahda pähkinät kuivalla pannulla. Sekoita kananmunat, maito, vaniljasokeri ja kaneli. Survo banaanit kulhossa haarukalla ja sekoita joukkoon fariinisokeri ja paahdetut pähkinät. Levitä 1/3 banaaniseoksesta neljälle leivälle, nosta loput leivät kansiksi. Kostuta leivät maitoseoksessa. Kuumenna margariini pannulla ja paista leivät molemmin puolin, 2-3 minuuttia. Nosta odottamaan. Kuumenna jäljellä oleva banaaniseos pannulla. Nosta leivät annoslautasille, lisää päälle banaaniseosta ja tarjoile.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.2.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.