Basilikalohi

Nappaa talteen!
| 600 g | lohifileetä |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/2 tl | mustapippuria |
| 3/10 kpl | ruukkua basilikaa |
| 1 dl | valkoviiniä |
| Kastike: | |
|---|---|
| 4 dl | ranskankermaa |
| 7/10 kpl | ruukkua basilikaa |
| 1 kpl | ruukku ruohosipulia |
| Lisäksi: | |
| 4 kpl | uuniperunaa |
- 1.
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Aseta lohi uunivuokaan, mausta suolalla ja pippurilla. Hienonna basilika ja ripottele kalan päälle. Kaada valkoviiniä päälle. Kypsennä uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Hienonna kastiketta varten basilika ja ruohosipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kuumenna kastike kattilassa ja tarjoa lohen ja uuniperunoiden kanssa.
Basilikalohi
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 g | lohifileetä |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/2 tl | mustapippuria |
| 3/10 kpl | ruukkua basilikaa |
| 1 dl | valkoviiniä |
Kastike: | |
| 4 dl | ranskankermaa |
| 7/10 kpl | ruukkua basilikaa |
| 1 kpl | ruukku ruohosipulia |
Lisäksi: | |
| 4 kpl | uuniperunaa |
Valmistus
- 1
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Aseta lohi uunivuokaan, mausta suolalla ja pippurilla. Hienonna basilika ja ripottele kalan päälle. Kaada valkoviiniä päälle. Kypsennä uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Hienonna kastiketta varten basilika ja ruohosipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kuumenna kastike kattilassa ja tarjoa lohen ja uuniperunoiden kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























