Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Basilikalohi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Lohifileetä
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
3/10 kpl
Ruukkua basilikaa
1 dl
Valkoviiniä

Kastike:

4 dl
Ranskankermaa
7/10 kpl
Ruukkua basilikaa
1 kpl
Ruukku ruohosipulia

Lisäksi:

4 kpl
Uuniperunaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Aseta lohi uunivuokaan, mausta suolalla ja pippurilla. Hienonna basilika ja ripottele kalan päälle. Kaada valkoviiniä päälle. Kypsennä uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Hienonna kastiketta varten basilika ja ruohosipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kuumenna kastike kattilassa ja tarjoa lohen ja uuniperunoiden kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.10.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.