Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Bataatti-inkiväärilaatikko

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Makea bataattilaatikko saa aromikkaan säväyksen inkivääristä.

Ainekset

1 kg
Bataatteja
25 g
Tuoretta inkivääriä
2 dl
Kuohukermaa
1/2 dl
Mannasuurimoita
2 rkl
Siirappia
1 1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Kanelia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja lohko bataatit. Keitä suolalla maustetussa vähässä vedessä kypsiksi. Valuta. Kuori ja raasta joukkoon inkivääri. Soseuta seos. Sekoita joukkoon kerma, mannasuurimot, siirappi ja mausteet. Kaada voideltuun uunivuokaan. Kypsennä 175 asteessa reilun tunnin ajan.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.11.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

219

914

9,0 g

5,9 g

29,5 g

9,8 g

4,0 g

3,1 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

25 g Tuoretta inkivääriä,

1,5 tl Suolaa,

0,5 tl Kanelia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli