Bataatti-perunasose | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Bataatti-perunasose

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Bataattia
500 g
Perunoita
2 dl
Maitoa
50 g
Margariinia
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese, kuori ja paloittele bataatti ja perunat. Keitä pehmeiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada keitinvesi ja höyrytä juurekset kattilassa. Kuumenna maito ja sulata rasva joukkoon. Soseuta juurekset perunasurvimella tai sähkövatkaimella. Kaada maitoa vähin erin survokseen samalla sekoittaen tehokkaasti. Vatkaa kuohkeaksi ja mausta suolalla.

Resepti:
Riitta Pojanluoma
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2007
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.