Bataattipastalaatikko

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
300 gbataattia
1 rklöljyä
1/2 tlsuolaa
pippurisekoitusta
2 1/2 dl(ruis)pastaa
1 kplkananmuna
100 gkevytvalkosipulituorejuustoa
1 dlmaitoa
1 kplkananmuna
2 rklsoijakastiketta
1 kplvalkosipulin kynsi
150 gpakastepinaattia
1/2 kplruukkua basilikaa

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori ja kuutioi bataatti pieneksi. Levitä kuutiot uunivuoan pohjalle. Sekoita öljy, suola ja pippuri keskenään, sekoita mausteöljy bataattipaloihin. Kypsennä uunin keskitasolla 15–20 minuuttia, kunnes bataatti on pehmeää. Keitä pasta kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta. Sekoita kananmuna, tuorejuusto, maito ja soijakastike. Kuori ja murskaa joukkoon valkosipulinkynsi. Sulata joukkoon pakastepinaatti. Hienonna basilika seokseen. Sekoita keskenään bataattipalat, pasta ja tuorejuustoseos uunivuoassa. Kypsennä uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Tarjoa salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025