Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Bataattipastalaatikko

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

300 g
Bataattia
1 rkl
Öljyä
1/2 tl
Suolaa
Pippurisekoitusta
2 1/2 dl
(ruis)pastaa
1 kpl
Kananmuna
100 g
Kevytvalkosipulituorejuustoa
1 dl
Maitoa
1 kpl
Kananmuna
2 rkl
Soijakastiketta
1 kpl
Valkosipulin kynsi
150 g
Pakastepinaattia
1/2 kpl
Ruukkua basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori ja kuutioi bataatti pieneksi. Levitä kuutiot uunivuoan pohjalle. Sekoita öljy, suola ja pippuri keskenään, sekoita mausteöljy bataattipaloihin. Kypsennä uunin keskitasolla 15–20 minuuttia, kunnes bataatti on pehmeää. Keitä pasta kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta. Sekoita kananmuna, tuorejuusto, maito ja soijakastike. Kuori ja murskaa joukkoon valkosipulinkynsi. Sulata joukkoon pakastepinaatti. Hienonna basilika seokseen. Sekoita keskenään bataattipalat, pasta ja tuorejuustoseos uunivuoassa. Kypsennä uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Tarjoa salaatin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.