Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

BBQ- hot dogit

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta
Maistuvat BBQ-hodarit syntyvät hetkessä, kun yhdistät valmiin coleslaw’n, täyteläisen BBQ-kastikkeen ja rapean paahdetun sipulirouheen.

Ainekset

8 kpl
(2 ps) hot dog -sämpylöitä
8 kpl
nakkeja

Lisäksi

350 g
(1 rs) coleslaw´ta
1 dl
paahdettua sipulirouhetta
BBQ-kastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna nakkeja leivinpaperilla pellillä 180-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Lisää sämpylät ja lämmitä vielä 2 minuuttia.

8 kpl
nakkeja
8 kpl
(2 ps) hot dog -sämpylöitä
2

Kokoa hodarit levittämällä sämpylän pohjalle BBQ-kastiketta, lisää nakki ja kasaa päälle coleslaw. Viimeistele sipulirouheella.

BBQ-kastiketta
350 g
(1 rs) coleslaw´ta
1 dl
paahdettua sipulirouhetta

Vinkki: Testaa hauskoja spiraalinakkeja: Työnnä varrastikku mahdollisimman suoraan nakin keskeltä läpi pituussuunassa. Viillä nakin pintaa veitsellä noin 2 ½ cm:n välein pyörittäen sitä samalla poispäin itsestäsi. Poista tikku varovasti ja kuumenna nakki.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 11.6.2025
|
Muokattu: 11.6.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

149

625

8,5 g

3,4 g

11,1 g

1,3 g

1,0 g

6,5 g

0,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

350 g (1 rs) coleslaw´ta,

1 dl paahdettua sipulirouhetta,

BBQ-kastiketta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli