BBQ- hot dogit
Ainekset
Valmistus
Kuumenna nakkeja leivinpaperilla pellillä 180-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Lisää sämpylät ja lämmitä vielä 2 minuuttia.
Kokoa hodarit levittämällä sämpylän pohjalle BBQ-kastiketta, lisää nakki ja kasaa päälle coleslaw. Viimeistele sipulirouheella.
Vinkki: Testaa hauskoja spiraalinakkeja: Työnnä varrastikku mahdollisimman suoraan nakin keskeltä läpi pituussuunassa. Viillä nakin pintaa veitsellä noin 2 ½ cm:n välein pyörittäen sitä samalla poispäin itsestäsi. Poista tikku varovasti ja kuumenna nakki.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
149
625
8,5 g
3,4 g
11,1 g
1,3 g
1,0 g
6,5 g
0,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
350 g (1 rs) coleslaw´ta,
1 dl paahdettua sipulirouhetta,
BBQ-kastiketta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli