BBQ-kanahampurilainen | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

BBQ-kanahampurilainen

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valmista itse BBQ-marinadi broilerinleikkeille. Täytä pitaleipä broilerilla, paprikalla, salaatilla ja salsakastikkeella.

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Broilerin ohutleikettä (450 g)

marinadi

2 rkl
Chilikastiketta
3 rkl
Soijaa
1 rkl
Rypsiöljyä
1 rkl
Hunajaa
1 kpl
Murskattu valkosipulinkynsi
Pala tuoretta, raastettua inkivääriä

lisäksi

1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Pitaleipää (300 g)
Jääsalaattia
1 dl
Valmista salsakastiketta, esim. pineapple-salsa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Sekoita marinadin ainekset. Pane broilerinleikkeet ja marinadi vahvaan pakastepussiin ja sulje se. Kääntele sekaisin ja anna broilereiden maustua muutaman tunnin viileässä. Nosta broilerit noin tuntia ennen grillaamista huoneenlämpöön. Pyyhi leikkeistä ylimääräinen marinadi. Grillaa broilerit kypsiksi. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet ja leikkaa neljään osaan. Halkaise leivät. Paahda paprikanpalat leipien kanssa grillissä. Täytä leivät broilerilla, paprikanpaloilla ja salaatilla. Valuta väliin salsakastiketta.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 1.6.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.