Bellmanin pannu | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Bellmanin pannu

Bellmanin pannu

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Bellmannin pannu valmistuu hetkessä yksinkertaisista aineksista. Tähän pyttipannuun voit halutessasi myös sujauttaa jääkaapista kasvisten ja juustojen jämät.

Ruokavaliot

Ainekset

6 kpl
Keitettyä perunaa
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
400 g
Lenkkimakkaraa
2 dl
Kevytruokakermaa
Rouhittua mustapippuria
Hienonnettua ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuutioi perunat ja makkara. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulit öljyssä pannulla. Lisää joukkoon makkarat ja perunat ja kääntele, kunnes ne saavat hieman väriä.

2

Lisää joukkoon kerma ja anna pannun hautua, kunnes kerma on lähes imeytynyt perunoiden joukkoon. Mausta ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 24.7.2009
Muokattu: 31.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.