Bellmanin pannu

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Bellmannin pannu valmistuu hetkessä yksinkertaisista aineksista. Tähän pyttipannuun voit halutessasi myös sujauttaa jääkaapista kasvisten ja juustojen jämät.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
6 kplkeitettyä perunaa
1 kplsipuli
1 rklöljyä
400 glenkkimakkaraa
2 dlkevytruokakermaa
rouhittua mustapippuria
hienonnettua ruohosipulia

Valmistus

  1. 1

    Kuutioi perunat ja makkara. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulit öljyssä pannulla. Lisää joukkoon makkarat ja perunat ja kääntele, kunnes ne saavat hieman väriä.

  2. 2

    Lisää joukkoon kerma ja anna pannun hautua, kunnes kerma on lähes imeytynyt perunoiden joukkoon. Mausta ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä