Bellmanin pannu

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Bellmannin pannu valmistuu hetkessä yksinkertaisista aineksista. Tähän pyttipannuun voit halutessasi myös sujauttaa jääkaapista kasvisten ja juustojen jämät.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
6 kplkeitettyä perunaa
1 kplsipuli
1 rklöljyä
400 glenkkimakkaraa
2 dlkevytruokakermaa
rouhittua mustapippuria
hienonnettua ruohosipulia

Valmistus

  1. 1

    Kuutioi perunat ja makkara. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulit öljyssä pannulla. Lisää joukkoon makkarat ja perunat ja kääntele, kunnes ne saavat hieman väriä.

  2. 2

    Lisää joukkoon kerma ja anna pannun hautua, kunnes kerma on lähes imeytynyt perunoiden joukkoon. Mausta ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025