Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Bimi®-parsakaalia ricottajuuston, sitruunan ja parmesaanin kera

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Mainos / Bimi® Tässä helpossa reseptissä yhdistyvät ricottan kermaisuus ja sitruunan hapokkuus, joita molempia tasapainottaa Bimi®-parsakaalin mieto ja pähkinäinen maku.

Ainekset

300 g
Bimi®-parsakaalia
175 g
tuoretta ricottaa
1
0,5 sitruunan kuori raastettuna
1
1 sitruunan mehu
8 rkl
oliiviöljyä
50 g
parmesaania
1
suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valmistus

1

Höyrytä tai keitä Bimi®-parsakaalia 3– 4 minuuttia kunnes se on pehmennyt.

2

Raasta parmesaani lastuiksi ja revi ricotta paloiksi.

3

Asettele Bimi®-parsakaali lautasille ja kasaa päälle ricottaa. Ripottele päälle sitruunankuorta ja sitruunamehua, sekä parmesaania. Ripottele päälle oliiviöljyä, suolaa ja rouhittua mustapippuria. Tarjoile heti.

Miltä maistui?

Lisää aiheesta

Kuvat:
Bimi
Julkaistu: 7.4.2022
|
Muokattu: 28.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.