Bimi®-parsakaalia ricottajuuston, sitruunan ja parmesaanin kera
Bimi®-parsakaalia ricottajuuston, sitruunan ja parmesaanin kera
Mainos

Bimi®-parsakaalia ricottajuuston, sitruunan ja parmesaanin kera

Arvostele resepti
2 Annosta

15 min (josta 15 min aktiivista)

Mainos: Bimi®

Mainos / Bimi® Tässä helpossa reseptissä yhdistyvät ricottan kermaisuus ja sitruunan hapokkuus, joita molempia tasapainottaa Bimi®-parsakaalin mieto ja pähkinäinen maku.

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
300 gbimi®-parsakaalia
175 gtuoretta ricottaa
1 0,5 sitruunan kuori raastettuna
1 1 sitruunan mehu
8 rkloliiviöljyä
50 gparmesaania
1 suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Höyrytä tai keitä Bimi®-parsakaalia 3– 4 minuuttia kunnes se on pehmennyt.

  2. 2

    Raasta parmesaani lastuiksi ja revi ricotta paloiksi.

  3. 3

    Asettele Bimi®-parsakaali lautasille ja kasaa päälle ricottaa. Ripottele päälle sitruunankuorta ja sitruunamehua, sekä parmesaania. Ripottele päälle oliiviöljyä, suolaa ja rouhittua mustapippuria. Tarjoile heti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Bimi
7.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä