Mainos: Bimi®

15 min (josta 15 min aktiivista)

Nappaa talteen!
Mainos / Bimi® Tässä helpossa reseptissä yhdistyvät ricottan kermaisuus ja sitruunan hapokkuus, joita molempia tasapainottaa Bimi®-parsakaalin mieto ja pähkinäinen maku.
| 300 g | bimi®-parsakaalia |
| 175 g | tuoretta ricottaa |
| 1 | 0,5 sitruunan kuori raastettuna |
| 1 | 1 sitruunan mehu |
| 8 rkl | oliiviöljyä |
| 50 g | parmesaania |
| 1 | suolaa ja rouhittua mustapippuria |
Höyrytä tai keitä Bimi®-parsakaalia 3– 4 minuuttia kunnes se on pehmennyt.
Raasta parmesaani lastuiksi ja revi ricotta paloiksi.
Asettele Bimi®-parsakaali lautasille ja kasaa päälle ricottaa. Ripottele päälle sitruunankuorta ja sitruunamehua, sekä parmesaania. Ripottele päälle oliiviöljyä, suolaa ja rouhittua mustapippuria. Tarjoile heti.


Mainos: Bimi®

Mainos / Bimi® Tässä helpossa reseptissä yhdistyvät ricottan kermaisuus ja sitruunan hapokkuus, joita molempia tasapainottaa Bimi®-parsakaalin mieto ja pähkinäinen maku.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 300 g | bimi®-parsakaalia |
| 175 g | tuoretta ricottaa |
| 1 | 0,5 sitruunan kuori raastettuna |
| 1 | 1 sitruunan mehu |
| 8 rkl | oliiviöljyä |
| 50 g | parmesaania |
| 1 | suolaa ja rouhittua mustapippuria |
Höyrytä tai keitä Bimi®-parsakaalia 3– 4 minuuttia kunnes se on pehmennyt.
Raasta parmesaani lastuiksi ja revi ricotta paloiksi.
Asettele Bimi®-parsakaali lautasille ja kasaa päälle ricottaa. Ripottele päälle sitruunankuorta ja sitruunamehua, sekä parmesaania. Ripottele päälle oliiviöljyä, suolaa ja rouhittua mustapippuria. Tarjoile heti.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.