Mäti-smetanavaahto
Vaahdota smetana. Lisää valutettu mäti, hienonnettu salottisipuli ja tilli.
Mausta suolalla. Tarjoile mätimousse paistetun blinien kanssa.
Inkivääri-porkkanalohi
Kiehauta porkkanasuikaleet ja lisää joukkoon inkiväärisuikaleet, öljy, sitruunamehu ja mausteet.
Leikkaa lohiviipaleet suikaleiksi ja sekoita ne porkkana-inkivääriseokseen. Koristele tillillä.
Vegetäyte
Sekoita kaikki aineet ja anna maustua 30 min ennen tarjoilua.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
770
3222
68,8 g
17,8 g
5,0 g
2,5 g
4,0 g
32,0 g
5,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Salottisipuli,
Porkkana ohuina suikaleina,
Puolikkaan sitruunan mehu,
suolaa ja pippuria,
tuoretta tilliä,
punasipuli kuutioina,
Puolikkaan limen kuoriraaste ja mehu.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli