Broileri-kasvisruukku | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Broileri-kasvisruukku

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 rkl
Öljyä
280 g
Marinoituja broilerin suikaleita
300 g
Kasviksia (sipulia, porkkanaa, juuriselleriä, paprikaa)
2 dl
Kermaa
1 dl
Kanalientä
2 rkl
Soijakastiketta

suurus:

1 dl
Appelsiinimehua
1 rkl
Maissitärkkelysjauhoja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paista broilerinsuikaleet kevyesti pannulla, lisää paloitellut kasvikset.Kaada kerma, soijakastike ja mehu pannulle.Hauduta broilerisuikaleet ja kasvikset kypsäksi, noin 15 minuuttia.Suurusta ruoka kanaliemeen sekoitetuilla maissitärkkelysjauhoilla.Tarkista maku ja tarjoile uuniperunan kanssa.

Miltä maistui?
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 15.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.