Broileri-kasvisruukku | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Broileri-kasvisruukku

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 rkl
Öljyä
280 g
Marinoituja broilerin suikaleita
300 g
Kasviksia (sipulia, porkkanaa, juuriselleriä, paprikaa)
2 dl
Kermaa
1 dl
Kanalientä
2 rkl
Soijakastiketta

suurus:

1 dl
Appelsiinimehua
1 rkl
Maissitärkkelysjauhoja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paista broilerinsuikaleet kevyesti pannulla, lisää paloitellut kasvikset.Kaada kerma, soijakastike ja mehu pannulle.Hauduta broilerisuikaleet ja kasvikset kypsäksi, noin 15 minuuttia.Suurusta ruoka kanaliemeen sekoitetuilla maissitärkkelysjauhoilla.Tarkista maku ja tarjoile uuniperunan kanssa.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 15.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.