Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileri-pinaattipiiras

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

100 g
Margariinia
1/2 dl
Ruisleseitä
2 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Leivinjauhetta
1/2 dl
Vettä

Täyte:

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
300 g
Broilerin jauhelihaa
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Currya
1 tl
Yrttimausteseosta
1/4 tl
Mustapippuria rouhittuna
1 kpl
(150 g) pakastepinaattia

Pinnalle:

200 g
Yrttituorejuustoa
2 kpl
Kananmunaa
1/4 tl
Suolaa
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita pehmeään rasvaan ruisleseet, vehnäjauhot ja leivinjauhe. Lisää vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Nosta valmis taikina jääkaappiin. Valmista täyte. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Paista broilerin jauheliha, sipuli ja valkosipuli pannulla. Mausta suolalla, currylla, yrttimausteella ja mustapippurilla. Sekoita joukkoon sulatettu pinaatti. Painele taikina voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Levitä täyte vuokaan. Sekoita yrttituorejuuston joukkoon kananmunat ja mausteet. Kaada juustoseos vuokaan. Paista piirasta 200 asteessa 30-40 minuuttia.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.10.2005
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.