Ota broilerin fileepihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Kuumenna öljy pannulla ja paista fileet molemmin puolin. Mausta broilerimausteella tai muulla mausteseoksella. Anna fileiden jäähtyä.
Revi rucola kulhoon. Lisää joukkoon pinaatinlehdet ja minttu sekä basilika reiluina paloina. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi tai silppua kesäsipuli varsineen. Puolita miniluumutomaatit. Kuutioi kurkku. Sekoita joukkoon mozzarellahelmet tai mozzarellapallot.
Paahda auringonkukansiemenet tai cashew-pähkinät kuumalla pannulla ja lisää salaatin joukkoon. Viipaloi pinnalle jäähtyneet broilerin fileet.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
384
1608
26,5 g
5,5 g
3,3 g
3,3 g
2,5 g
31,8 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Broilerimaustetta,
Ruukku rucolaa,
70 g Pinaatinlehtiä,
Ruukku minttua,
Ruukku basilikaa,
Salaattikastiketta tai sitruunalohkoja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli