Broileria punaviinissä

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
3 kplmarinoitua broilerin rintaleikettä
1 dlvehnäjauhoja
2 rklöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
1 kpliso sipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
1 kpl(200 g) herkkusieniä
4 dlpunaviiniä
1 kpllaakerinlehti
2 tltimjamia
5 kplpekonia
4 dlkanalientä
tuoretta persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele marinadi leikkeistä juoksevalla vedellä. Kuivaa leikkeet talouspaperilla. Pyörittele leikkeet jauhoissa ja ruskista öljyssä pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.Nosta broilerit uunivuokaan tai -pataan. Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipulikynnet. Pilko sienet ja kuullota ne öljyssä pannulla sipulien kanssa. Lisää pannulle viini ja anna kiehahtaa. Kaada seos broilerin päälle. Lisää pataan laakerinlehti, timjami ja pekonit. Kaada päälle kanaliemi ja anna padan hautua 150-asteisessa uunissa noin tunti.Ripotelle pinnalle hienonnettua persiljaa. Tarjoile riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä