Broileria punaviinissä | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Broileria punaviinissä

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 kpl
Marinoitua broilerin rintaleikettä
1 dl
Vehnäjauhoja
2 rkl
Öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
Iso sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
(200 g) herkkusieniä
4 dl
Punaviiniä
1 kpl
Laakerinlehti
2 tl
Timjamia
5 kpl
Pekonia
4 dl
Kanalientä
Tuoretta persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele marinadi leikkeistä juoksevalla vedellä. Kuivaa leikkeet talouspaperilla. Pyörittele leikkeet jauhoissa ja ruskista öljyssä pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.Nosta broilerit uunivuokaan tai -pataan. Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipulikynnet. Pilko sienet ja kuullota ne öljyssä pannulla sipulien kanssa. Lisää pannulle viini ja anna kiehahtaa. Kaada seos broilerin päälle. Lisää pataan laakerinlehti, timjami ja pekonit. Kaada päälle kanaliemi ja anna padan hautua 150-asteisessa uunissa noin tunti.Ripotelle pinnalle hienonnettua persiljaa. Tarjoile riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.12.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.