Tarvitset keiton valmistamiseen ison kattilan ja paistinpannun. Jos käytät pakastettua broilerinmaksaa, sulata se varoen kylmässä vedessä liottaen tai hitaasti jääkaapissa. Kuori juurekset ja perunat ja leikkaa ne pieniksi paloiksi kattilaan. Lisää vesi ja pippurit ja keitä palat puolikypsiksi.Huuhdo paprikat, poista kannat ja siemenet ja suikaloi malto. Lisää suikaleet puolikypsään keittoon, kuten myös kuoritut ja hienonnetut valkosipulinkynnet ja tomaattimurske, johon olet sekoittanut jauhot. Sekoita ja keitä 5-10 minuuttia.Kuumenna kasvisten kypsyessä paistinpannussa voi ja öljy. Lisää sekoittaen joukkoon paprikajauhe. Kypsennä tässä seoksessa ensin broilerisuikaleet. Lisää joukkoon kuoritut ja lohkotut sipulit sekä kuivatut ja tarpeen mukaan paloitellut broilerinmaksat. Peitä pannu kannella ja hauduta ainekset kypsiksi noin 20 minuutissa. Mausta ne lopuksi suolalla ja halutessasi mustapippurilla ja kaada liemineen valmiiseen keittoon. Sekoita.Silppua keiton pinnalle jotakin vihreää ja tarjoa lisänä smetanaa tai kevytranskankermaa, jos haluat.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.