Broilerikepakot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Broilerikepakot

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Broilerin jauhelihaa
1 kpl
Pieni sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Öljyä
2 rkl
Hienonnettua persiljaa
2 tl
Oreganoa
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
Kananmuna

lisäksi

Puisia grillitikkuja

paistamiseen

Öljyä

ananasdippi

1 kpl
(227/137 g) ananaspaloja mehussa
2 rkl
Makeaa chilikastiketta
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä. Kaada seos kulhoon, lisää mausteet, jauheliha ja kananmuna. Sekoita tasaiseksi. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin tankoja. Paista ne pannulla öljyssä kypsiksi. Työnnä puutikut kepakkoihin. Voit kypsentää kepakot myös 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Valmista kastike. Valuta liemi ananaspaloista ja hienonna palat mausteiden kanssa teholeikkurissa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2013
Muokattu: 18.9.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

776

186

8,3 g

1,5 g

5,5 g

5,0 g

0,5 g

21,0 g

0,5 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

2 tl Oreganoa,

1 tl Suolaa,

0,25 tl Rouhittua mustapippuria,

Puisia grillitikkuja,

Öljyä,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli